AcasăȘTIRI EXTERNENINO-NINO la Pentagon: rușii au recuperat resturile dronei americane doborâte în Marea...

NINO-NINO la Pentagon: rușii au recuperat resturile dronei americane doborâte în Marea Neagră!

sursa foto: stiripesurse.ro

Informații de ultim moment după prăbușirea dronei americane în Marea Neagră.

Rușii au ajuns la locul prăbușirii dronei MQ-9 în Marea Neagră. Cel puțin asta anunță site-ul CNN, care citează doi oficiali americani.

Drona a căzut în apele internaționale la aproximativ 70 de mile sud-vest de Crimeea, a spus unul dintre oficiali. Până la acest moment nu e clar dacă rușii au reușit să recupereze ceva din epava dronei.

Citiți și: Dronă americană, doborâtă de ruși! / Un avion al US Navy survolează Constanţa şi Tulcea

Rușii anunțaseră că vor încerca să recupereze drona

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei a declarat miercuri că Rusia va încerca să obțină epava dronei pentru a o studia, amintește sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, nu a confirmat că rușii se aflau la fața locului. El a reiterat însă că SUA au luat măsuri pentru a face „imposibil” ca Rusia să obțină vreo informație utilă din rămășițele dronei, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
1.747 afisari

41 COMENTARII

  1. ”NINO-NINO la Pentagon: rușii au recuperat resturile dronei americane doborâte în Marea Neagră!”

    ”nu e clar dacă rușii au reușit să recupereze ceva din epava dronei.”

    Alo casa de nebuni ? nino nino! Vino de-l ia pe Andrei Coman!

  2. Ce sa recupereze rusii?acolo adancimea e peste 1km…daca aveau asemenea aparatura de adancime recuperau submarinul kursk…dar nu au.Si drona respectiva nu are chiar nimic important ca sa merite asmenea cheltuieli..e acvariu de pesti acum

    • @ KUROI YUKIHYO . Câteva remarci. Zici că ruși nu au tehnica necesară recuperării unui obiect din mare. De unde ști ?. De la scufundarea submarinului Kursk și recuperarea acestuia a trecut ceva timp, vreo 22 de ani, timp în care in Rusia au avut loc ceva schimbări. Aceasta nu mai este condusă de un bețivan trădător, Elțîn, ci de un patriot, pentru ei, Putin, ca atare aceasta nu mai este țara falimentara, inclusiv tehnologic de atunci. Apoi nu compara problemele puse de scoaterea unui submarin nuclear la suprafață cu scoaterea unei drone pirpirii. Nu se poate compara nici Marea Barents cu Marea Neagră. . Ce este mai important . Oare drona chiar nu are nimic important pe ea ?: Nu cumva acolo se găsesc înregistrări care dovedesc caracterul beligerant proucrainiean al patrulării dronei ?. sau și mai important, nu se repeta povestea cu drona recuperată de iranieni, și prin însușirea descoperirilor făcute au devenit producători de top, în materie. Daca rușii vor scoate drona, încă nu este confirmată vestea, vor împușca mai mulţi iepuri. Vor pune mana pe dovada ca aceasta nu era chiar așa de inocentă, neutră, neimplicată in război, apoi vor pune măna pe nişte caracteristici care vor contribui la perfecţionarea dronelor ruseşti, dar și vor afla multe privind modul in care acestea pot fi neutralizate. Să fie aceste aspecte chiar „ nimic important care să merite asemenea cheltuieli” ?. Ba, eu aș zice că merită făcute orice eforturi pentru a pune mâna pe ea. De altfel acesta și este motiv pentru care drona nu a fost spulberată de vreun proiectil, ci determinată să cadă cât mai intactă in mare. PS. Unii se tot strofocă , zicând că a fost un mod neprofesionist în care a fost doborâtă. Eu și nu numai eu zică că a fost o demonstrație de înaltă măiestrie acrobatică-aeriană să faci așa ceva. Bravo lui, pilotului.

      • Ghia, mai pune mana si documenteazate marele patriot Putin era presedinte si Kassianov prim ministru, cat despre tehnologia rusa numai de bine.

      • Daca este asa cum spuneti, atunci de ce rusii au echipament militar de pe vremea lui Brejnev?

      • O chestie inteligenta a fost treaba cu drona aterizata in IRAN..asa ce au facut rusii e ghiolbaneala curata….Daca esti un serviciu secret performant poti sa bruiezi comenzile dronei si o fortezi sa aterizeze unde vrei tu…Am vazut odata probau unii prinGermania un fel de arme cu energie dirijata care dadeau jos orice fel de drone din zona aeroportului.Oricum ca fapt divers e mult mai ieftin sa folosesti drone intr-un conflict…..ce facea pilotul rus daca erau mai multe drone si toate inarmate?Dupa parerea mea iranienii nu sunt asa de sofisticati probabil ca acolo au fost alte forte….de exemplu chinezii

      • Bai tembelule eu am lucrat la firma care fabrica submarine de salvare ptr Coreea de Sud si nici o comanda de asa ceva nu au facut rusii. Idiotule, stii ce presiune este la 1000 de metri adancime?

      • GHIA ai ramas fara medicamente? calmantele nu isi mai fac efectul? Te linisteste doar vocea ferma a patriotului Putin? Exista o solutie : urca rapit pe un bloc de 10 etaje si pentru Mama Rusie arunca-te in gol. Lumea va devenii mulmai buna cu un gunoi lipsa. Zbor usor si zdrobire lina.

  3. Americanii lui Joe Biden,bosorogul-senil-canceros ,….au belit belengherul in Marea Neagra !.

  4. Ati vazut triburile bastinase care se inghesuie sa adune niste sticla stralucitoare, ce nu au vazut in viata lor?

  5. Hotii se plang ca au fost prinsi la furat ?
    Ce cauta acolo drona decolata din Romania ?

    Putin ar trebui sa le trimita cadou americanilor niste rachete hoipersonice sa-i prajeasca pana le trece cheful de scandal.

  6. Iata ce spune CIA despre cat de ,,inapiati’’ sunt rusii fata de SUA, NATO si alte zoi sataniste :

    ,,Surse CIA spun: „Nici nu vă puteți imagina întreaga putere a armelor non-nucleare ale Rusiei.
    O instalație Pantsyr este capabilă să transforme o suprafață de 100 de terenuri de fotbal într-un deșert mort – lăsând inamicul fără tancuri, forță de muncă, avioane și fără UAV – ÎNTR-O LOVITURĂ!
    Bomba cu vid a Rusiei nu are egal în ceea ce privește puterea în lume. Mătură absolut totul – totul cade în pământ pe o raza de 300 de metri ! Și Rusia are mult mai mult. Pur și simplu nu are sens să arăți totul deodată.” Pantsir-S1 : Sistem rusesc de rachete antiaeriene autopropulsate și tunuri; Bomba cu vid sau bomba termobarica : Aceasta bombă se numeste “tatăl tuturor bombelor”, fiind cea mai puternică armă, excluzându-le pe cele nucleare…Colonelul Douglas McGregor subliniază că victimele forțelor regimului de la Kiev „se ridică acum la 200.000”. Președintele satanic Volodymyr Zelensky admite în esență înfrângerea și îndeamnă Occidentul politic, în special SUA, să „vină aici și să câștige războiul pentru noi” sau „s-a terminat”.
    Un alt semn că s-a terminat este că săptămâna trecută o salvă de neoprit de rachete hipersonice rusești a distrus centrele de control și planificare, sistemele de apărare aeriană și instalațiile radar. Personalul din interior a raportat victime printre ofițeri, inclusiv americani. Aceștia adaugă că s-a dovedit că locuitorii din Bahamut nu vor să fie evacuați în Ucraina pentru că așteaptă eliberarea de către soldații ruși…’’
    Un alt exemplu : in presa romaneasca dinainte de a fi vanduta total Satanei, a fost relalat un episod pe care il poti cauta pe net ca sa nu mai vorbesti despre ce nu stii: In portul Constata era ancorat un vas militar american. Ministrul Apararii de la acea vreme era pe vas impreuna cu presa pupincurista, si se lauda cu marea alianta dintre SUA si colonia Romnica, bla, bla, bla…rahaturi.
    Deasupra survola un avion rusesc, adica in apele teritoriale romanesti.
    Fatuca ce tinea microfonul in mana se uita in sus si ii spune ministrelului:,, – Suntem urmariti, domnule ministru…” Ministrul iar a mancat ceva kk zemos si altele. Mai tarziu apare in aceeasi presa de kk, cum ca acel avion rusesc a lasat fara curent de cateva ori superbarca americana de au facut pe ei toti militarii si mai ales ofiterii, care apoi si-au dat demisia in numar de peste 30, motivand ca SUA nu a investit in aparatura performanta care sa contracareze ceea ce au facut rusii cu un avion fara armament la bord, unui ditamai vaporul de razboi plin cu arme performante, care fiind comandate prin sateliti, calculatoare, etc, practic au ramas pe intunesric si nu le puteau folosi, fiind expusi unei distrugeri totale daca acel avion ar fi avut armament la bord si ar fi vrut sa distruga gondola americana cu arme bune de Remat. Cazul este cunoscut, dar platitii ca tine nu citesc cursiv ca sa fie interesati de adevar.

  7. Este un platit care mananca kk si injura ca un marlan ce este – Mihai 18:28, sa stiti ca nu sunt eu.
    Este o jigdie care si-a espus cunostintele ,,vaste” despre subiect, pentru a arunca cu noroii n cei care au informatii verificate.
    Acum cateva zile scria in numele meu acuzandu-ma ca nu mi-am luat medicamentele, dar se vede ca vorbea despre el.
    Acum a ramas fara retzeta nemaiputand debita si alte prostii cu unicul neuron obosit pe care inca il detine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger