AcasăȘTIRI EXTERNENici pe Netflix nu vezi așa ceva! Cum a evadat dintr-o închisoare...

Nici pe Netflix nu vezi așa ceva! Cum a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate cel mai temut traficant de droguri. Era condamnat la moarte!

Un traficant chinez de droguri condamnat la moarte în Indonezia a reușit să evadeze în mod spectaculos săptămâna trecută. Conform polițiștilor locali, el a săpat un tunel din celulă până la conductele sistemului de canalizare, notează CNN.

Cai Changpan, cunoscut și sub numele de Cai Ji Fan, a fost închis în zona Tangerang, la periferia capitalei Jakarta, sub acuzația de contrabandă cu metamfetamină. Săptămâna trecută, el a scăpat săpând o gaură din celulă în țevile de gunoi și apoi într-un drum din afara închisorii, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Jakarta, Yusri Yunus.

Cai Changpan Sursă foto httpswwwthetimescouk

Cai Ji Fan plănuise această evadare de șase luni, potrivit colegului său de celulă și şi-a programat evadarea când avea loc schimbarea gărzilor închisorii, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Penitenciare din Indonezia, Rika Aprianti. El a săpat gaura folosind instrumente dintr-un proiect de construcție din bucătăria închisorii, a spus Yunus.

Sursă foto https7newscomau

Contrabandă cu metamfetamină

Bărbatul în vârstă de 37 de ani fusese condamnat la moarte în 2017 pentru traficul de 135 de kilograme de cristale de metamfetamină (aproape 300 de lire sterline), potrivit site-ului de știri indonezian detik.com. O anchetă a poliţiei a descoperit 70 de kilograme de metamfetamină ascunse în echipamentele de lucru, informează The Times.

Aceasta nu este prima evadare a lui Cai. În 2017, el a scăpat dintr-un centru de detenţie al poliţiei din Jakarta prin spargerea unei găuri în peretele băii. După cea mai recentă evadare, poliţiştii sunt în căutare sa, Cai fiind pe lista celor mai căutate persoane.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
354 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri