AcasăȘTIRI EXTERNENetanyahu, dezlănţuit! Anunţul pe care l-a făcut despre Hamas + ameninţare către...

Netanyahu, dezlănţuit! Anunţul pe care l-a făcut despre Hamas + ameninţare către Hezbollah

Netanyahu: Contracarăm nucleara Iranului, chiar cu prețul tensiunilor cu SUA

Benjamin Netanyahu a afirmat că Israel este „pe deplin pregătit” pe frontul de nord și a avertizat Hezbollah să nu intre în război.

„Nu există nicio alternativă la victorie”, a mai zis el.

Spune că Hamas a pierdut controlul

Netanyahu susţine că Hamas „a pierdut controlul” asupra Gaza și că acum „nu mai există niciun loc în care să se ascundă” militanții grupării palestieniene.

A dăugat că discută zilnic cu președintele american Joe Biden și că beneficiază în continuare de „sprijinul politic și etic” al administrației americane.

Facem totul pentru a fi demni de sacrificiul și eroismul lor. Nu ne vom opri până la finalizarea misiunii. Nu există nicio alternativă la victorie. Vom învinge Hamas și ne vom aduce înapoi captivii”, a declarat Netanyahu.

Ameninţare către Hezbollah: „Va fi greșeala vieții voastre”

Benjamin Netanyahu a declarat că a avertizat Hezbollah că intrarea în război cu Israelul ar fi o „greșeală fatală” care ar „determina soarta Libanului”. „Va fi greșeala vieții voastre”, a subliniat el.

Premierul israelian a cerut Occidentului să-l susțină în decizia de a refuza o încetarea a focului fără eliberarea ostaticilor, spunând că observă că în unele țări există presiuni asupra liderilor: „Nu cedați la presiune. Războiul nostru este războiul vostru”.

author avatar
Andrei Ștefan
587 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce sprijin „etic”? Unde este „etica” în a bombarda oameni nevinovați, femei, copii? UNDE!?

  2. Razboiul lor nu este neaparat si razboiul nostru. Strict pe terorismul autentic, da. Cand sunt doua parti in conflict, vezi si Ucraina si una din parti este automat etichetata stat terorist, nu se leaga deloc. Organizatiile si atentatele teroriste sunt una, iar conflictele/razboaiele, alta. Depinde cum se pozitioneaza fiecare. Esenta, este geneza acestor organizatii teroriste si, ce sa vezi, isi au originile, cauzele chiar in randul marilor puteri, in primul rand SUA. Problema este veche si complexa.

  3. Cu siguranta aveti sprijinul politic si etic al administratiei americane, pentru ca doar atia a mai ramas din ea.

  4. NETANIAHU ARE TUPEU ,ARE IN SPATE CEL PUTIN 6 milioane de evrei in SUA in structurile guvernamentale in administratie in banci .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger