AcasăȘTIRI EXTERNENetanyahu a închis din nou Israelul doar ca să poată instala 5G...

Netanyahu a închis din nou Israelul doar ca să poată instala 5G în toată țara!

În timp ce toată lumea se întreabă ce mai e nou cu planul Israelului privind anexarea întregului Ierusalim și a Cisiordaniei, Benjamin Netanyahu mută în altă pătrățică de pe tabla de șah. A lăsat în stand-by ambițiile expansioniste și se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei. Cu un scop anume, evident, pe care fiecare evreu îl cunoaște… Premierul israelian a băgat țara în carantină totală doar ca să poată instala în liniște 5G, anunță presa internațională!

Așadar, în timp ce întreaga națiune este ținută captivă într-un „lockdown” decis de autorități, oamenii lui Netanyahu au liber să lanseze rețelele wireless 5G.

Ministrul Comunicațiilor, Yoaz Hendel, membru al Knessetului, trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul Covid-19 și vorbește despre necesitatea implementării 5G, „dacă vrem să combatem pandemia”. „Suntem în mijlocul uneia dintre cele mai severe crize care au lovit Israelul în toată istoria sa. Majoritatea proceselor sociale din timpul coronavirusului sunt baze pe infrastructura de comunicații și pot fi ținute în viață doar cu infrastructură avansată. O astfel de criză ne cere să trecem la infrastructură avansată și internet ultrarapid pentru toată lumea. Vorbim despre o revoluție care va muta Israelul înainte și va transforma viziunea unora în realitate”, a spus Hendel într-o recentă intervenție publică. În încheiere, el le-a spus israelienilor că „tehnologia 5G este capabilă de lucruri pe care majoritatea cetățenilor nu și le pot imagina”.

Astfel, Yoaz Hendel a autorizat deja mai multe companii de telecomunicații din Israel să înceapă de la 1 octombrie utilizarea serviciul de tehnologie 5G.

 

Teoria conspirației există pentru un motiv și acest motiv coincide teribil de mult cu evenimentele care se întâmplă în viața noastră. Să luăm ca exemplu Israelul. Mai întâi, au plasat un blocaj din cauza Covid, iar de Ziua Ispășirii, una dintre cele mai importante sărbători religioase ale poporului evreu, Netanyahu a plasat țara într-un „lockdown” complet. A închis-o definitiv, pe românește, nici musca nu zboară fără acordul său! De ce a făcut asta, dacă rata mortalității cauzate de coronavirus în Israel este doar 0,64%? Ar putea avea legătură, cumva, cu implementarea 5G, o tehnologie contestată la nivel mondial și chiar la Tel Aviv? Ar putea și chiar are, după câte vedem.

Cu toate articolele scrise despre presupusele pericole ale 5G și toate controversele care înconjoară această tehnologie modernă, ne-am fi așteptat ca oamenii responsabili din Israel să aibă răbdare până când pandemia trece, astfel încât să nu pară că închiderea țării este făcută cu scopul de a implementa 5G fără proteste publice. Nicidecum, lucrurile se întâmplă repede în aceste vremuri, cine clipește, le pierde!

Se spune că dezvoltarea 5G va permite cetățenilor să se bucure de servicii de Internet mai rapide și de infrastructură celulară îmbunătățită cu efect imediat. Dar în prezent există doar trei dispozitive telefonice vândute în Israel care acceptă tehnologia 5G – RealMe X50 Pro, Xiaomi Poco F2 Pro și Xiaomi Mi 10 -, ceea ce înseamnă că va dura mult timp până când oamenii de rând vor fi în măsură să se bucure de „cadoul” 5G.

Oare ce pregătește omenirii surprinzătoarea alianță Netanyahu-Gantz, doi politicieni care din dușmani și-au dat mâna pentru a guverna țara?! Când vezi acordurile Israel – Emiratele Arabe Unite și Israel – Bahrain, recent puse la cale, nimic nu te mai surprinde.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.093 afisari

3 COMENTARII

  1. 5 g este foarte daunator pt sanatate !!!! ** va pot da linkuri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. nu vreau 5 g niciunde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e arma acest 5 g plus ne va fura viata intima la greu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger