AcasăȘTIRI EXTERNENepotul lui Kennedy, simbolul antivacciniștilor în SUA. Ce spune despre Anthony Fauci,...

Nepotul lui Kennedy, simbolul antivacciniștilor în SUA. Ce spune despre Anthony Fauci, Bill Gates și Covid-19

Nepotul lui Kennedy, simbolul anti-vaccinuri în SUA. Ce spune despre Anthony Fauci, Bill Gates și Covid-19

Robert Kennedy Jr., nepotul lui JFK și fiul lui Robert Kennedy, este unul dintre cei mai influenți activiști antivaccin din SUA. Producător executiv al unui documentar contra imunizării, numit „Vaxxed II: The People’s Truth”, Kennedy Jr. a devenit o voce foarte ascultată în societatea americană.

Extrem de prolific când vine vorba de scris, Robert Kennedy Jr. a scris un eseu – „The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” – care a avut vânzări record pe Amazon.

Covid-19 și Big Pharma

În această carte, el aduce mai multe acuzații grave, printre care și cea conform căreia Anthony Fauci și Bill Gates au programat o serie de epidemii globale cu scopul de a vinde vaccinuri și de a îmbogăți Big Pharma.

Potrivit lui Robert Kennedy Jr, pandemia Covid-19 își are originea în celebrul laborator din Wuhan, China, și a fost diseminată cu scopul de a instaura un totalitarism global, ilustrat, printre altele, de purtarea măștilor impusă populației. Și, bineinteles, impunerea vaccinării obligatorii.

Referințe la Hitler și Anne Frank

În 2018, Robert Kennedy Jr. a fost unul din avocații lui Dewayne Lee Johnson, un bărbat bolnav de cancer care atacase în justiție corporația agro-chimică Monsanto, sub acuzația că ascunsese efectele periculoase ale glifosatului. Firma Monsanto a fost obligată să-i plătească bărbatului daune de 289 de milioane de dolari!

Dar nepotul lui JFK nu s-a oprit aici. În 2016, a înființat World Mercury Project, redenumit în 2018 Children’s Health Defense (CHD), în care coexistă teorii ale conspirației și articole de interes științific moderat. Site-ul se poate lăuda cu 4,7 milioane de vizite lunare și crește la nivel internațional până la punctul în care Robert Kennedy este în prezent unul dintre cei mai influenți activiști antivaccinare din SUA.

La un miting de duminica trecută la Washington, el a comparat vaccinarea obligatorie cu acțiunile unui regim totalitar și a sugerat că Anna Frank se afla într-o „poziție mai sigură” atunci când ea și familia ei se asundeau de naziști.

Evident, criticile nu au întârziat să apară.

author avatar
Tudor Borcea
717 afisari

1 COMENTARIU

  1. Kennedy cred ca va fi urmatorul presedinte sua . pe Trump am o vaga banuiala ca a acceptat si el mascarada alegerilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger