AcasăȘTIRI EXTERNERobert Kennedy Jr., discurs fabulos în fața protestatarilor din Berlin! Nepotul lui...

Robert Kennedy Jr., discurs fabulos în fața protestatarilor din Berlin! Nepotul lui JFK a spus totul despre interesele Big Pharma și guverne corupte! – VIDEO

robert kennedy jr

Peste un milion de oameni au ieșit pe străzile marilor metropole europene, în weekend, pentru a protesta împotriva măsurilor anti-coronavirus luate de autorități. De la Londra la Berlin, lumea se ridică și nu mai acceptă tăcerea, se cere demisia liderilor politici corupți și mai ales anchetarea modului în care a fost tratată pandemia.

În 1963, cel de-al 35-lea președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy, susținea faimosul său discurs „Sunt un berlinez” în fața primăriei Schöneberg, unde pe scaunul edilului stătea la acea vreme Willy Brandt. Sâmbătă, într-un arc peste timp, nepotul lui JFK, Robert Francis Kennedy Jr., le-a vorbit manifestanților despre pericolul care paște omenirea.

Interesele Big Pharma și guvernele corupte au fost demascate de nepotul lui Kennedy!

„Acasă, în Statele Unite, presa spune că am venit astăzi aici să țin un discurs în fața a 5000 de naziști. Mâine vor spune că nu au fost decât 3000. Mă uit la această adunare și văd opusul nazismului. Văd oameni care iubesc democrația, oameni care vor un guvern sincer, oameni care vor lideri ce nu îi vor minții, oameni care vor lideri ce nu vor fac reguli arbitrare pentru a promova obediența populației.

Noi vrem lideri în sănătate publică care nu sunt motivați financiar de industria farmaceutică, care lucrează pentru noi, nu pentru Big Pharma. Vrem lideri pentru care contează sănătatea copiilor noștri, nu profitul companiilor Big Pharma sau măsurile de control ale guvernului. Mă uit la această mulțime și văd steagurile Europei, văd oameni de toate culorile, văd oameni de toate naționalitățile, de toate religiile, îngrijorați de pierderea demnității umane, de sănătatea copiilor, de libertatea politică. – ăsta este exact opusul nazismului!”, a declarat Robert Francis Kennedy Jr.

Referindu-se la faimoasa vizită a președintelui american din iunie ’63, el a spus că unchiul său a venit la Berlin, deoarece în oraș se desfășura frontul împotriva totalitarismului. „Astăzi Berlinul este din nou frontul împotriva totalitarismului”, a spus el. „Guvernele adoră pandemiile și le iubesc din aceleași motive pentru care iubesc războiul – pentru că le permite să pună în aplicare controale pe care altfel nu le-am accepta niciodată.”

Contestă rețeaua 5G

În discursul său, avocatul Robert F. Kennedy Jr., un activist de mediu și contestatar al vaccinării obligatorii, s-a pronunțat și împotriva dezvoltării rețelei de telefonie mobilă 5G. El a avertizat lumea adunată la Berlin asupra supravegherii de stat.

„Am să vă mai spun un lucru. Ei nu au știut prea bine cum să gestioneze sănătatea publică. Dar au știut foarte bine cum să profite de carantină ca să introducă 5G în toate comunitățile noastre. Și cum să inițieze procesul de trecere la o monedă digitală, ceea ce este începutul sclaviei. Pentru că dacă ei au controlul contului tău din bancă, îți controlează comportamentul. Și toți vedem reclamele care ne spun că 5G vine în comunitățile noastre. Că va fi o treabă minunată pentru voi toți, că ne va schimba viețile, că ne va face viața cu mult mai bună. Și sunt foarte convingători, trebuie să recunosc, pentru că mă uit la acele reclame și mă gândesc că de abia aștept să pot descărca un joc video în 6 secunde în loc de 16 secunde.

Totuși, pentru asta cheltuie ei 5 trilioane de dolari în sistemele 5G? Nu. Motivul este supravegherea și culegerea datelor. Nu este pentru mine sau pentru voi. Este pentru Bill Gates, pentru Mark Zuckerberg și Jeffrey Bezos și pentru ceilalți miliardari. Bill Gates spune că flota lui de sateliți va putea supraveghea fiecare centimetru pătrat al acestei planete 24 de ore. Dar ăsta este numai începutul. El va fi de asemenea capabil să vă urmărească pe toate dispozitivele voastre inteligente prin recunoaștere facială, prin GPS șamd. Credeți că Alexa vă servește vouă? Ea nu lucrează pentru voi ci spionează pentru cei ca Bill Gates”.

Dă vina pe Bill Gates pentru pandemie

Kennedy Jr. a spus, printre altele, că fondatorul Microsoft, Bill Gates, și expertul american în boli infecțioase, medicul Anthony Fauci, „au planificat pandemia de coronavirus de zeci de ani”.

„Acum, vă spun un lucru – este un mister pentru mine că toți acești oameni importanți ca Bill Gates și Tony Fauci care au gândit și au plănuit răspunsul la pandemie de zeci de ani, în așa fel încât să toți să fim în siguranță când aceasta va veni iar când aceasta chiar a venit ei par că nu știu despre ce vorbesc. Inventează numere. Nu pot să vă spune care este rata mortalității – ăsta este un lucru de bază. Nu pot să ne dea un test PCR care să funcționeze corect. Schimbă definiția Covid mereu pe certificatele de deces pentru a-l face să pară mai periculos. Se pricep însă foarte bine la a promova frica.”

author avatar
Andreea Vlad