AcasăȘTIRI EXTERNENeonaziştii lui Putin ar plănui să atace NATO. Jens Stoltenberg confirmă posibila...

Neonaziştii lui Putin ar plănui să atace NATO. Jens Stoltenberg confirmă posibila escaladare a războiului

Vladimir Putin

Neonaziştii lui Vladimir Putin le-au cerut membrilor săi să transmită informații privind activitățile militare și de frontieră din Letonia, Lituania și Estonia, ceea ce poate sugera că grupurile de extremă dreapta din Rusia ar planifica un atac împotriva țărilor NATO.

Totuşi, conform unor informaţii, dictatorul de la Moscova n-ar fi implicat în planul grupării paramilitare.

Vor să ia războiul în mâinile lor

Mișcarea „extraordinară” a lui Rusich, gruparea care luptă în prezent în Ucraina în numele Kremlinului și care are legături cu faimosul grup de mercenari Wagner, ar putea indica dezamăgirea față de Kremlin și frustrarea față de modul în care se desfășoară războiul declanșat de Putin în Ucraina, potrvit unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Kremlinul este puțin probabil să fie implicat deoarece spionajul rusesc ar fi avut deja informații despre țările baltice ceea ce sugerează ca ar putea pierde controlul asupra organizațiilor paramilitare rusești de extremă dreapta, care vor să continue războiul prin metode mai dure.

Stoltenberg se teme de un război Rusia – NATO

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg se teme de un război major între Rusia și NATO. De asemenea, a mai precizat că NATO lucrează în fiecare zi pentru a preveni escaladarea războiului.

Stoltenberg nu este străin de modul în care funcționează războiul și de modul în care îi afectează pe oameni.

La un moment dat, conversațiile sunt inutile. Putin a decis să folosească forța și puterea. Ceea ce ajută este sprijinirea militară a Ucrainei. Doar o Ucraina puternică poate aduce pacea”, a spus liderul NATO.

„Putin a crezut că poate realiza ceea ce își dorește prin forța militară și o brutalitate pe care nu am mai văzut-o de la Al Doilea Război Mondial. Ei au lovit în mod deliberat civili prin întreruperea alimentării cu apă și atacând ținte non-militare. Este un război extrem de brutal”, a adăugat Jens Stoltenberg.

author avatar
Andrei Ștefan
765 afisari

28 COMENTARII

  1. Conducerea NATO a fost destituita de doua luni.
    Acest khazar precum si Prostanacul Geoana Muliul Umblator iradiat ca sa dispara cu tot secretele pe care le stie, sunt someri, dar ambii sunt bagati in fata ca bunicul mort in geam sa-i poata lua nepotii pensia.

    Cabala a ramas fara bani si nu mai are cu ce continua GENOCIDUL planetar.
    ,,…Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Zhao Lijian, a acuzat public săptămâna trecută Statele Unite de „diplomație coercitivă, de la amenințări cu forța la izolarea politică, de la sancțiuni economice până la blocarea tehnologică”, precum și „răspândirea îndelungată a dezinformarii”. El observă, de asemenea, că SUA „nu au fost în război doar 16 ani în istoria sa de aproape 250 de ani”.
    Ascunsi in Zug, Elvetia, Rockefeller si Rothschild au inceput sa faca economie pentru ca au ramas fara bani.Companiile locale elvețiene au început să boicoteze WEF.
    Klaus Schwab Rothschild (Rothschild = scutul roșu al lui satan) a fost arestat si in locul celui original va aparea un avatar. Renumitul economist Nouriel Roubini se așteaptă ca sfârșitul să vină sub forma unei avalanșe de faliment. Oameni fără adăpost cazati in corturi lângă Casa Albă simbolizează starea actuală a coloniei corporative americane.Când vine falimentul, vine dreptatea, promit surse CIA.’’
    Rușii pregătesc o armată de 700.000 de oameni care ar putea invada cea mai mare parte a Europei de Vest, inclusiv Elveția, în această iarnă.
    Există o mulțime de semne că Europa este pe cale să cadă.
    De exemplu, Serghei Naryshkin, directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) al Rusiei, a spus public că guvernul polonez intenționează să organizeze referendumuri pentru a absorbi părți din Ucraina în Polonia. Cu toate acestea, surse de informații poloneze spun că guvernul intenționează, de asemenea, să evacueze la Londra în cazul unei invazii rusești.
    Oricum, europenii nu vor să lupte împotriva Rusiei în numele NATO. Membrul irlandez al Parlamentului European, Clare Daly, a vorbit pentru mulți când a spus că „teroarea, moartea, fărădelegea, violul, sărăcia, foametea… aceasta este moștenirea NATO”.
    De asemenea, prim-ministrul finlandez Sanna Marin a recunoscut vinerea trecută că Europa „nu este suficient de puternică” pentru a rezista Moscovei fără ajutorul anglo-saxonului.”
    După întâlnirea G20, KM a folosit o armă cu energie direcționată pentru a ataca Indonezia.
    „Nu a fost un eveniment natural.” Acest lucru a fost făcut ca un avertisment pentru guvernul indonezian, că dacă nu va preda o cantitate foarte mare de aur procesat care este depozitat în capitală într-un anumit depozit, sub pază militară, va urma un „cutremur major”. Alianța le-a promis indonezienelor că orice astfel de atac va fi întâmpinat cu represalii sub forma unei lovituri împotriva La Palma și a altor ținte.”
    ”…In Africa, guvernul ghanez lucrează la o nouă politică de cumpărare a produselor petroliere cu aur în loc de rezerve în dolari americani, a declarat joi vicepreședintele Mahamudu Bawumia pe Facebook.
    https://www.reuters.com/markets/commodities/ghana-working-plan-buy-oil-with-gold-rather-than-usd-vp-2022-11-24/?utm_source=reddit.com
    Se așteaptă ca și alte state africane să urmeze exemplul, ceea ce va pune capăt secolelor de furt al resurselor continentului…”

    ,,această încercare de extorcare este o confirmare suplimentară că Rockefeller și aliații lor KM nu au reușit să obțină finanțare pentru a-și menține spectacolul de clovni G20/ONU mult mai mult.
    Acest lucru poate fi văzut în implozia economică continuă a Statelor Unite și a Europei de Vest ocupate de KM.”

  2. Lumea a inceput sa invete cum sa citeasca stirile astea, de obicei daca le citesti pe dos au mai mult adevar. Din cate se pare Nato pierde in ucraina si vor escalada. In dorinta lor de a stapani lumea trebuie sa puna jos China, iar drumul spre China duce prin Moscova. Pentru a tine de putere sant in stare sa foloseasca si arme nucleare chiar daca mor jumatate din oameni nu le pasa

    • Se va ajunge la alarma falsa de razboi nuclear, dar nu trebuie sa va speriati pentru ca asa este scenariul.
      Armele nucleare au fost dezactivate acum 15 ani de entitati superioare tehnologic fata de epoca de piatra in care traim, pentru a nu ne face singuri rau la cat de idioti sunt pamantenii. De aceea Cabala nu poate porni cel de-al treilea razboi mondial clasic pe care l-au programat odata cu primele doua inainte de 1871 in Republica Comunista America.

      • @Anonim 18.44
        Coreea de Nord cand a facut testele nucleare?
        La Soroca cretinule, sau Balaceanca , te vei simti mai bine ))

        • Despre testele ,,nucleare” stii tu si idiotii ca tine care pun botul la stirile sataniste pe care mass-media vanduta le baga pe gat prostilor.

          Din sursele credibile pe care ziaristii adevarati pe care ii ciutesc, nu s-a auzit de asa ceva.

          Cu tembelizorul s-a MARKAT (vaccinat) poporul, si rezultatul deja se vede – mor IDIOTII fara numar.

          La cat de disperati sunt reptilele Rockefeller si Rothschild sa extermine oamenii, crezi ca NATO nu ar fi dat cu bombardeaua in rusi cand au intrat in Ucraina khazarilor nazisti si le-a distrus laboratoarele militare de arme biologice ?
          Daca NATO putea sa detoneze arsenalul atomic pe care il are, de ce nu a facut-o, mancatorule ca kk nemestecat ?
          Daca ai argumente spune-le si mananca kk mai putin.
          Dar voi Platitii de Guvernul Criminal ati fost alsi PROSTI si TICALOSI fara capacitatea de a rationa logic.

          • Rockefeler sunt sefii cu pazit banii si inmultit ……..in spate sunt iezuitii de la Vatican care sunt armata secreta a celor 5 familii nobile bloodlines antice. Seful familiilor ( cele 5 ) este Pepe Orsini cautati daca exista date despre sotia lui…doar fiul care este bun prieten al lui Boris jhonson…ex premierul UK…..Deci nu va mai duceti pe fenta Rotschild ( creatorul Chinei rosii si admiratorul ei ). E doar dresorul mormanului de bani mondial dar la butoane sunt altii. Pentagonul este construit dupa modelul Casei Farnesse una din cele 5 familii conducatoare. Butoanele sunt la Vatican. Banul la UK si pumnul de fier este la SUA. Aceasta este triada puterii planetare. Caruia toti sefii de stat ii pupa canaful in 6 luni de la numire. Verificati cronologia vizitelor sefilor de stat dupa numire,cum trec pe la confirmarea centrelor de putere planetara…nu va mai zbateti in chiuveta este inutil. Cine se opune triadei e decapitat in vazul lumii pt a fi dat exemplu. Toate configuratiile de dominare mondiala au origine romana. Religie organizatii..organizari statale drept roman …..Majoritatea intrarilor in biserici si institutii au coloane romane . Armatele defileaza sub arcuri de triumf pt venerarea Romei. Deci sunteti simple CNP uri revoltate la luna……

      • Am auzit scenariul asta pe multe surse de comunicare cu asa zisa „Federatia Galactica” , INSA poate fi si o capcana , pentru ca acesti extratrestri vor sa reduca numarul prostimii de pe suprafata Pamantului si sa introduca un alt sistem de gestionare a „recoltei”/aka specia umana..

  3. DACA: Federatia Rusa si China plimba in toata Europa si Sua armament nuclear si armament conventional foarte puternic in tot felul de containere speciale… nato e deja dezmembrata, tarile componente inclusiv Sua jvaitzer, iar popoarele ce vor fi implicate vor avea de suferit pierderi foarte mari.
    Federatia Rusa nu are cum sa fie invinsa decât prin tradarea Chinei.
    Clasa politica romaneasca este orbita ca sa fie oarba, iar conducatorii români(politicieni si securisti) care au luat sau vor lua decizii impotriva Federatiei Ruse si a Chinei, cu privire la conflictul in desfasurare, nu vor avea scapare nici in gaura de sarpe.
    Bataia batailor e pe drum si razboiul razboaielor la inceput. Fereasca Bunul Dumnezeu, sa nu fim si noi mai amestecati decat suntem, servicii romanesti de informatii, treziti-va la realitate!!!

  4. Pe jgeab a fost livrata o noua sluga a regimului cica isi spune statul.Poate statul p..ii ca Romania a fost desfiintata ca stat de jigodiile pe care le sustine jigodia asta.

  5. O fumigena de la Soltenberg (inca un individ cu “berg”). Cum poate crede cineva ca o mana de oameni inarmati o sa atace o tara? Poate e doar o pregatire a unui atac sub steag fals in cazul in care NATO doreste ca prin acest atac regizat sa inceapa tazboiul pe fata cu Rusia. In loc sa doreasca pacea, unii cauta razboiul cu lumanarea.

  6. Nazisti ati fost si sinteti voi romanii cu toate gunoaiele de drogati si pedofili criminali NATO ,Glory for Russia

  7. Cand vezi articol scris de Stefan Andrei (nume de prost) inchizi site-ul National si il mai accesezi peste 30 zile minim.. deci rusii sunt neo nazisti, iar ukraineenii cu svastica in piept sunt democrati! Stefanica, ti-ai pierdut trotineta electrica pe bulevard, râsule?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger