AcasăȘTIRI EXTERNENeo-naziștii detonează bomba în SUA. Abia inaugurate, două statui ale lui George...

Neo-naziștii detonează bomba în SUA. Abia inaugurate, două statui ale lui George Floyd au fost vandalizate

Neo-naziștii detonează bomba în SUA. Abia inaugurate, două statui ale lui George Floyd au fost vandalizate

În timp americanii așteaptă, vineri, 25 iunie, pedeapsa pentru polițistul Derek Chauvin, două statui ale victimei acestuia au vandalizate, probabil de o organizație neo-nazistă.

O statuie a afro-americanului George Floyd, dezvăluită la sfârșitul săptămânii trecute la New York, a fost deteriorată joi, 24 iunie, cu vopsea neagră, o vandalizare atribuită unui mic grup de extremă dreapta, suspectat, de asemenea, că ar fi vandalizat și o a doua statuie a lui Floyd, în Newark, New Jersey.

Statuia înaltă de aproape doi metri, care reprezintă capul lui George Floyd, a fost găsită joi dimineață acoperită cu vopsea neagră, și având pe soclu inscripția „Patriot Front”, numele unei celule americane neo-naziste, a indicat poliția din New York, care investighează un posibil delict de natură rasistă.

„Îi vom aduce pe acești lași în fața justiției”

„Voi fi absolut clar cu grupul neo-nazist care a făcut acest lucru: plecați din statul nostru”, a scris pe Twitter guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, indicând că pune la dispoziția anchetei agenți specializați ai poliției de stat, scrie Huffington Post.

În noaptea de miercuri până joi, o altă statuie a lui George Floyd, situată în fața primăriei din Newark, New Jersey, a fost, de asemenea, acoperită cu vopsea. Potrivit site-ului de știri NJ.com , acolo a fost descoperită și inscripția „Patriot Front”, înainte ca statuia de bronz, care cântărește peste 300 kg, să fie imediat curățată. O anchetă a fost lansată de poliția din Newark.

author avatar
Tudor Borcea
648 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai, Cuomo, bai komunistule american alb, vezi ca iti pun astia pielea pe bat, nu te juca cu rahaturi din astea in culori roz, ca o sa iti faca inclusiv funduletul tau roz, bai BLM-istule de catifea ordinar !! 🙂 Bai, negrii de acolo, din State, sint cei mai violenti, nu lucreaza, numai cu trafikul de prafuri se ocupa si alte mici smecherii si gainarii, inclusiv negrul asta de Georgica Floyydika era drogat cand l-au oprit aia pe strada, asa ca lasati ipocrizia, bai dosistilor, va v-o luati, cand incepe razboiul civil pe acolo, sunteti pe faras, vorba aia !! Black Lives Still Not Matter !! 🙂 Ce e BLM, ca tot un fel de PLM e si aceasta !! Hai sictir, bai dosistilor rozuleti, vedeti ca vi se pregateste ceva, mai ales de aia 70 de milioane de americani care l-au votat pe Mr. Trump, iar camarila lui Sleepy China Joe Biden au furat alegerile !! 🙂 Vine drakul peste voi, o sa aveti distractie pe acolo pe termen ne-limitat, de nu o s-o puteti duce, bai tefelistilor corupti dusi cu pluta !! 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  2. Sa fim seriosi cine e Giorgica sa aibe bust? E domnul Eminescu sau Mihai Viteazul sau se crede Statuia Libertatii e nenea Nelson si nu stim noi? Azi maine o sa vedem si basoreliefuri cu Kontachinte si Greta Ecogenergeta cum tiu tricoloru ala la sulfina din Iwo Jima …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger