AcasăȘTIRI EXTERNENemții rup lanțurile Covid, românii își trag masca și pe ochi!

Nemții rup lanțurile Covid, românii își trag masca și pe ochi!

Pe cât de tare vor conducătorii să stăpânească lumea, pe atât se înverșunează populațiile să reziste planurilor NWO. E drept, nu toate, căci dacă la Berlin s-au rupt lanțurile Covid, prin Capitală bucureștenii au grijă să își tragă masca și peste ochi; românii tac și aleg nici să nu privească spre ce se întâmplă prin Occident. De-o fi vreo schimbare, ne lovește și pe noi în ceasul al 11-lea, așa că de ce atâta agitație?!

Numiți de o tabără coronasceptici, zeci de mii de humanoizi nemți au răspuns apelului lansat de un politician radical, protestând pe străzile Berlinului împotriva măsurilor de prevenție a răspândirii Covid-19, luate de autorități. Oamenii își vor înapoi viața de dinainte, libertățile și drepturile cetățenești suspendate în pandemie. S-au săturat de măști și restricții, la naiba cu toate astea, au urlat germanii. Evident că niciunul dintre manifestanți nu a fost preocupat de distanțare fizică și nici de alte măsuri, un fapt condamnabil în viziunea presei mainstream.

Incidente la Berlin, polițiști băgați în spital

Ca la orice manifestație de amploare, nici la cea de la Berlin n-au lipsit incidentele. Intrând frontal în mulțime, 18 polițiști s-au rănit, iar trei dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

„Trebuie să scăpăm de aceste legi ce ne-au fost impuse, trebuie să scăpăm de aceste măști care ne-au transformat în sclavi”, a declarat unul dintre participanții la proteste. Oamenii sunt convinși că măsurile luate de autorități impotriva răspândirii coronavirusului contravin drepturilor lor constituționale.

Ba sunt nemți care cred că politicienii le ascund, de fapt, adevăratul plan pe care îl au în vedere. „Particip la acest protest deoarece sunt de părere că doar câțiva oameni de știință, aceia care urmăresc interesele guvernelor, sunt ascultați. În afara lor sunt mii și mii de alți cercetători și medici împiedicați să vorbească. Sunt cenzurați și discreditați drept conspiraționiști”, a declarat pentru o televiziune locală un bărbat ieșit să protesteze. Altcineva a completat: „Mi se pare că toată politica mondială a devenit peste noapte exclusiv politica virusului. Dar lucrurile sunt mai complicate decât suntem noi lăsați să vedem”.

Între timp, Olanda renunță la măști

Între timp, din Olanda vin vești care ar trebui să le dea de gândit și românilor. „Întrucât, din perspectivă medicală, nu există o eficienţă dovedită a măştilor, Cabinetul a decis că nu va exista nicio obligaţie naţională pentru purtarea măştilor”. Afirmația îi aparține ministrului pentru Îngrijiri Medicale, Tamara van Ark, și aruncă în aer toate teoriile alarmiste împrăștiate pe ogorul social-media din România de vuvuzelele Apocalipsei Covid.

În schimb, guvernul batav va încerca să implementeze măsuri pentru respectarea  regulilor de distanțare fizică.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
730 afisari

2 COMENTARII

  1. Decizia unui ministru nu poate arunca in aer convingeri ale unor oameni de stiinta. Din fericire, in stiinta nu decid politicienii sau referundumurile populare. Altfel, am fi inca in epoca de piatra.

  2. Sincere felicitări pentru verticalitate autorului articolului. Dar și pentru acuratețe, majoritatea cu pretenții (de ” grosul ” poporului nu mai vorbim, că e jale) spunând ” ceasul al 12-lea ” – dovadă de pseudo-cultură – în loc de ” al 11-lea ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger