AcasăȘTIRI EXTERNENebunie în SUA! Compania Dominion, deținută de Partidul Comunist Chinez!

Nebunie în SUA! Compania Dominion, deținută de Partidul Comunist Chinez!

Nebunie în SUA după ce în presă a răsuflat informația că firma Dominion ar fi deținută de Partidul Comunist Chinez! Vorbim despre compania acuzată de tabăra republicană că a contribuit decisiv la fraudarea alegerilor din 3 noiembrie. Soft-ul Dominion, o societate „canadiană”, cum fusese prezentată inițial, a dat rateuri și-n alte state, însă cireașa de pe tort o reprezintă lovitura din America. Acum, s-a aflat că acționariatul Dominion nu are nicio legătură cu Ontario, ci cu Beijingul!

Așadar, complotul despre care tot vorbea Donald Trump se îngroașă. Sau e doar de fațadă, să meargă publicitatea la caz ca unsă? În fond, pe criza asta, orice speculație care aduce bani și faimă e mană cerească. Dar nu asta este important, ce contează e dezvăluirea avocatului Lin Wood, anume că Xi Jinping, prin Partidul Comunist Chinez, controlează Dominion! Iar prin Dominion, i-a tras-o lui Donald Trump de i-au mers fulgii!

China a plătit 400 de milioane de dolari pentru Dominion

Informațiile obținute de jurnaliștii americani de investigații spun că Beijingul a plătit în octombrie, pe data de 8, puțin peste 400 de milioane de dolari pentru achiziția companiei Dominion! Suma este atât de mare, zic scormonitorii din presă, fiindcă negocierile s-au intensificat în ultimele zile – cu cât se apropia data alegerilor prezidențiale (3 noiembrie), cu atât creștea nerăbdarea lui Xi în a pune mâna pe Dominion.

Din puținele informații lăsate pe piață, despre Dominion se știa că ar fi o companie canadiană controlată de holdingul UBS Securities Co LTD. Însă cercetările întreprinse de jurnaliștii americani și de avocații Sidney Powell și Lin Wood au scos la iveală o altă poveste. Cea ferită de ochii alegătorilor și care abia acum vine să explice de ce atât de bunele relații dintre familia Biden și Partidul Comunist Chinez. UBS Securities Co LTD este un holding în care sunt acționare următoarele entități: Beijing Guoxiang (33%), UBS (24,99%), Guangdong Comm. Group (14,01%), China Guodian (14%) și COFCO Group (14%).

Toate sunt entități deținute de Partidul Comunist Chinez! Doar UBS (24,99%) reprezintă un fond de investiții elvețian, paravan pentru derularea operațiunilor financiare ce decurg din activitatea/ business-urile Dominion.

Singura carte care i-a rămas lui Trump

În clipa de față, Donald Trump pare un președinte învins. Înfrângere pe care, surprinzător, chiar el dă de înțeles că o acceptă; părăsit până și de cei mai fideli oameni (procurorul general al Americii, William Barr, e ultimul Brutus), Trump însuși vorbește despre o candidatură peste patru ani și părăsirea Casei Albe în ianuarie, când îi va preda mandatul lui Joe Biden.

Și, totuși, americanii vorbesc pe Internet despre ultima carte rămasă. Lui Trump i se cere, nici mai mult,  nici mai puțin, decât să invoce Insurrection Act și să facă uz de puterea executivă, totul într-un scenariu cu trupe speciale pe străzi, lege marțială și o vânătoare a globaliștilor neo-marxiști care au influențat rezultatul votului din 3 noiembrie. Cam SF, totuși, chiar și pentru un 2020 atât de neobișnuit.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.734 afisari

4 COMENTARII

  1. Citezdin articol :
    Lui Trump i se cere, nici mai mult, nici mai puțin, decât să invoce Insurrection Act …
    Cine ii cere ,nu cumva ii cer militarii patrioti ,cred ca ar fi corect sa sa se spuna cine…

  2. S-au furat alegerile masiv, bă, jurnalizdelor, dacă ați avea un pic de morală ați reflecta TOT adevărul, dar jucați și voi – mai ales voi! – la enșpe capete, în pofida oricărei probe, a logicii, a bunului-simț, curve răpănoase. Hai sictir.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger