AcasăItaliaNe pândesc noi pandemii? Bill Gates și șeful OMS au pus deja...

Ne pândesc noi pandemii? Bill Gates și șeful OMS au pus deja la cale viitorul omenirii, la Munchen – FOTO

bill gatesNe pândesc noi pandemii? Bill Gates și șeful OMS au pus deja la cale viitorul omenirii, la Munchen - FOTO

Bill Gates, fondatorul Microsoft, lansa anul trecut un avertisment surprinzător, afirmând că omenirea trebuie să se pregătească pentru alte pandemii care vor fi mult mai periculoase pentru oameni decât Covid.

Miliardarul american nu este străin de astfel de avertismente, menite să zguduie guvernele cu privire la măsurile care trebuie luate pentru a preveni riscurile potențial mult mai distructive ale unei viitoare pandemii.

Bill Gates și Tedros Adhanom Ghebreyesus, întâlnire de gradul zero la Munchen

O fotografie, apărută în presă dar și pe rețelele de socializare, a stârnit îngrijorare cu privire la acest aspect. „Noile pandemii sunt sigure. Singura întrebare este: când și dacă suntem mai bine pregătiți”, scrie ministrul Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, pe Twitter.

Social democratul german i-a surprins Bill Gates și pe directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus discutând la Conferința pentru Securitate de la Munchen.

Karl Lauterbach a sugerat că se fac pregătiri pentru o nouă pandemie. Pentru a se pregăti mai bine pentru viitoarele pandemii, Grupul celor 7 sau G7 a anunțat Pactul pentru pregătirea pentru pandemie. Inițiativa își propune să formeze oameni de știință și lucrători din domeniul sănătății din întreaga lume cu un set standard de abilități de răspuns la pandemie, creând o rețea globală care poate colabora la detectarea și controlul focarelor.

Schimbările climatice cresc amenințarea cu focare de boli infecțioase . Pe măsură ce habitatele faunei sălbatice dispar, animalele se apropie unele de cealalte și de oameni, interacționând în moduri noi care creează mai multe oportunități pentru viruși să migreze între specii.

author avatar
Andreea Vlad
1.404 afisari

26 COMENTARII

  1. Când îl vezi și pe autistul ăsta de bily Ghețu te,apuca voma,ăsta deține pe persoana fizică OMS ,cine draku mai are încredere în ăștia

  2. Nu ne pândesc pandemiile. Ne pândesc Kill Gates și sluga sa Tedros ca să ne facă felul.

  3. Eu vreau mai repede pandemia cu zombii. Si asa marea parte din țara asta nu au creiere, o sa fie circ cu zombii…. Daca aveau creier se pisau de mult pe m ue

  4. ..”se lucrează la asta ”…. adică în primăvară (luna mai) se decide : toate țările la comanda omeseului , acest ong al lu kill bates!…atunci chiar am dat de dracu toată planeta!…

  5. Billie Fukin` Gates o sa aiba capul unde are picioarele, stie si el asta, dar daca a intrat in jocul cu diavolul, trebuie sa il joace pana la capat, altfel il rezolva prietenii lui de la cia sau nsa 🙂 Hai ca nu mai e mult pana la declansarea WW3 nuclear, deja e stabilit ca din martie, sau cel tarziu la vara polonezii sai romanasii sa trimita ceva carne de tun prin ukro-na-zia, la inceput cam 10 mii de bucati, apoi totul va escalada de la sine, asa ca, vorba aia, scapa numai care poate 🙂 Bai maciuca, si bai dulapule, vezi ca multi romanasi din Transilvania se pregatesc de Raliul Monte Carlo, o sa va faca cu mana, si mai ales cu degetul mijlociu de la Budapesta 🙂 Ha ha ha 🙂

  6. gates asta, mare donator (sa nu uitam ca bunicul mamei lui gates ,a fost presedintele bancii nationale americane) in ce calitate a putut sa ia parte la reuniunea g7 din munchen ?!?

  7. @ A bătut Bill Gates palma cu ăla de la OMS să vă învețe să supraviețuiți ca etiopienii, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger