AcasăȘTIRI EXTERNENavalnîi a fost înmormântat la Moscova/Mesajul de suflet al soției sale: „Nu...

Navalnîi a fost înmormântat la Moscova/Mesajul de suflet al soției sale: „Nu ştiu cum să trăiesc fără tine” – VIDEO

sursa foto: captură video X/ Yulia Navalnaya

O zi foarte grea pentru familia și apropiații lui Aleksei Navalnîi, cunoscut drept unul dintre principalii opozanți ai liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Navalnîi a fost condus, vineri, în prima zi a lunii martie, pe ultimul său drum.

Liderul opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, care a murit pe 16 februarie la vârsta de 47 de ani într-o închisoare din regiunea arctică rusă, a fost înmormântat vineri la cimitirul Borisovo din Moscova, înconjurat de unele dintre rudele sale, relatează AFP.

„Sicriul a fost coborât în pământ”, a declarat unul dintre consilierii apropiaţi ai liderului opoziţiei, Ivan Jdanov, pe Telegram.

Văduva lui Navalnîi, aflată în exil,mesaj pe o rețea de socializare

În ziua grelei despărțiri, soția opozantului rus a transmis un mesaj de suflet. Aflată în exil, Iulia Navalnaia, soţia lui Aleksei Navalnîi, a postat pe X, fosta Twitter, la scurt timp după ce la Moscova sicriul opozantului rus a fost băgat în pământ, un mesaj emoţionat. În care îşi declară dragostea eternă şi îi face o promisiune.

Lioşa, îţi mulţumesc pentru 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar şi pentru ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că m-ai susţinut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar şi din închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine.

Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi face tot ce pot pentru a te face acolo sus să te bucuri pentru mine şi să fii mândru de mine. Nu ştiu dacă voi reuşi sau nu, dar voi încerca.

Sunt sigură că ne vom întâlni într-o zi. Am atât de multe poveşti nespuse pentru tine şi am atât de multe cântece salvate pe telefon pentru tine, cântece prosteşti şi amuzante şi, în general, sincer, groaznice, dar sunt despre noi, şi am vrut atât de mult să te las să le asculţi. Şi am vrut atât de mult să te privesc cum le asculţi, cum râzi şi apoi să mă îmbrăţişezi.

Te iubesc pentru totdeauna. Odihneşte-te în pace!” – a transmis Iulia Navalnaia în mesajul scris pe X.

Navalnaia și-a însoțit mesajul scris pe rețeaua de socializare de un clip video, în care apar imagini cu soţul ei. Dar și cadre în care cei doi soți apar împreună, uneori fiind surprinși în imagini râzând și îmbrăţişându-se.

author avatar
Andrei Coman
367 afisari

11 COMENTARII

  1. „Nu ştiu cum să trăiesc fără tine” Ce fatarnicie. E divortata de Alexei de 2 ani si are amant cu , care se afla la Nisa! Ce javra!