AcasăȘTIRI EXTERNENATO în conflictul din Ucraina / UE spune ce va declanșa al...

NATO în conflictul din Ucraina / UE spune ce va declanșa al treilea război mondial

NATO în conflictul din Ucraina / UE spune ce va declanșa al treilea război mondial

Intrarea NATO în conflictul din Ucraina ar putea declanșa al treilea război mondial, a declarat luni, 14 februarie, președintele Consiliului European, Charles Michel, într-un interviu pentru ziarul spaniol El Pais.

Charles Michel, a subliniat că UE face tot posibilul pentru a nu agrava conflictul.

„Facem tot posibilul pentru a nu agrava conflictul. Rusia este o putere nucleară și suntem foarte conștienți că, dacă acest conflict se va transforma într-un conflict al NATO împotriva Rusiei, atunci vom avea al treilea război mondial”, a spus oficialul european, scrie Tass.

„Extinderea UE este o problemă sensibilă”

„Sunt în contact permanent cu președintele Ucrainei Volodimir Zelenski”, a precizat Michel. „Este adevărat că și-a dorit mai mult. Dar extinderea UE este o problemă sensibilă asupra căreia nu toate țările europene au aceeași părere”. „Ar trebui să luăm în considerare și țările cu care procesul de aderare a început deja. Trebuie să ne sprijinim partenerii care se uită către lumea liberă. Acordurile de asociere (la UE) au un potențial imens, care este subestimat”, a subliniat șeful Consiliul European.

După ce a denunțat în repetate rânduri o „isterie occidentală” un atac rusesc împotriva Ucrainei, Vladimir Putin a ordonat invazia acestei țări la 24 februarie.

Occidentul a calificat agresiunea drept o violare a dreptului international și a impus sancțiuni fără precedent Rusiei, în timp ce forțele Moscovei bombardează fără discerământ capitala Ucrainei, Kiev, și marile orașe ale țării.

author avatar
Tudor Borcea
487 afisari

11 COMENTARII

  1. CHARLES MICHEL presedintele CE !, vezi modul de a face politica ,modul de a nu spune nimic !,DE LA INDIVIZI CA ASTA ASTEPTAM NOI PACE SI PROSPERITATE PENTRU ROMANIA ??.

  2. „Vom rezolva această problemă în așa fel încât să nu mai depindem niciodată de partenerii [noștri] occidentali, fie că este vorba de guverne sau companii care nu sunt ghidate de interesele afacerilor lor, ci au devenit un instrument de agresiune politică, ceea ce Rusia experimentează acum din Occident”, a spus el.
    „Ne vom asigura să nu ne mai găsim niciodată într-o situație similară și că niciun „unchi Sam” sau altcineva nu poate lua decizii care au ca scop distrugerea economiei noastre”,
    Vom găsi o modalitate de a nu mai depinde de occident și ar fi trebuit să se facă cu mult timp în urmă” – https://invictuswebmedia.com/2022/03/13/niciodata-nu-ne-vom-mai-baza-pe-occident-lavrov-spune-ca-rusia-isi-va-rezolva-problemele-economice/

  3. „… partenerii care se uită către lumea liberă”??? Săracii de ei… S-au săturat de mâncarea tradițională și vor să treacă pe euri, pe gândaci, greieri și viermi uscați. Vai de viața lor. N-au auzit de Unssula von der Laye, de Arahat, de Câtzu, de Joh hanis sau de bODE. Sau de amenzile date de cna. Intrați fraților că afară-i vopsit gardul și înăuntru-i leopardul. Unii nu mai știu cum să iasă.

  4. & Dacă în România armata are reglementat legal să organizeze bătălii numai pe terenurile armatei, special amenajate, fără a produce zgomot, poluare a mediului, fără a deranja vecinii de terenuri , civilii, liniștea și ordinea publică, cu autorizații de mediu și de la autoritățile locale, ca și la mitinguri, demonstrașii, etc. ?

  5. & Cum e cu daunele, despăgubirile plătite de armate pentru distrugerile pagubele produse civililor, pentru distrugeri, alte spețe, pentru desfășurarea de activități neautorizate și în locuri care nu sunt special amenajate și nu aparțin celor implicați în lupte, ?

  6. & Bă și de ce să primiți bani să vă bateți, să fiți violenți, să distrugeți, să deranjați civili, etc., dacă este o „investiție” proastă, ?

  7. & Deci, ideea este că, dacă doriți să organizați lupte, demonstrații de pregătite militară, în locuri special amenajate și cu autorizațiile necesare , vă puteți finanța activitățile din bilete plătite de spectatorii doritori de astfel de evenimete publice, ?

  8. & Eventuale donații, sponsorizări, alte venituri proprii ale celor implicați în manifestările publice de tip militar, ?

  9. @ Adică ce nu e clar, producătorii de arme, de pretutindeni, sunt mai jmecheri decât producătorii de artificii, ?

  10. Al treilea război mondial nu o să fie vor fi șicanări pe parcele depinde de interesele barosanilor unde ,cînd și cum .Vietnam , Irak ,Siriea Giorgiea Ucraina etc . Sa vedem cînd Taivanul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger