AcasăȘTIRI EXTERNE„My Son Hunter”, filmul care va îngrozi Casa Albă. Detalii incredibile despre...

„My Son Hunter”, filmul care va îngrozi Casa Albă. Detalii incredibile despre trecutul murdar al lui Hunter Biden – VIDEO

hunter„My Son Hunter”, filmul care va îngrozi Casa Albă. Detalii incredibile despre trecutul murdar al lui Hunter Biden - VIDEO

Sex cu prostituate, afaceri dubioase cu oameni de afaceri străini, droguri, discuții tată-fiu și corupție. Acestea sunt toate subiectele din „My Son Hunter”, filmul despre viața desfrânată a lui Hunter Biden.

Filmul despre fiul președintelui Joe Biden include scene care reproduc conversații cu firma ucraineană Burisma, sex cu prostituate, conversații cu stripteuze și consumul de substanțe ilicite.

Filmul, disponibil din 7 septembrie

O scenă care l-ar putea băga în pământ de rușine pe președintele american este aceea în care Hunter face sex cu prostituate în timp ce încheie o înțelegere cu doi oligarhi ucraineni pentru a se alătura consiliului de administrație al companiei de energie Burisma Holdings LLC.

O altă scenă îl prezintă pe Hunter luând bani de la ruși implicați în crimă organizată.

Conservatori influenți din SUA dar și figuri proeminente de la Hollywood s-au adunat miercuri, 31 august, pentru o proiecție secretă, doar pe bază de invitație, a filmului My Son Hunter, un film care promovează acuzația că președintele Joe Biden a profitat din presupusele relații dubioase ale fiului său cu oameni de afaceri străini.

În film, Hunter este interpretat de actorul britanic Laurence Fox, potrivit Daily Mail. Acesta este disponibil pe serviciile de streaming din 7 septembrie. Producătorii, realizatorii de film irlandezi Ann McElhinney și Phelim McAleer, au descris filmul drept un „biopic”, deoarece dramatizează viața unei persoane publice sau istorice. „Hunter a fost foarte priceput să-și înregistreze fiecare viciu”, a remarcat producătorul My Son Hunter.

My Son Hunter, bazat pe povestea laptopului pierdut

Filmul, scris de Brian Godawa și regizat de Robert Davi, se bazează în mare parte pe povestea laptopului pe care Hunter Biden l-a abandonat din greșeală la un atelier de reparații și care ar fi inclus e-mailuri despre care conservatorii spun că sunt dovada că Joe Biden a profitat de pe urma „traficului de influență” al fiului său.

Episodul de pe laptop, care conținea, de asemenea, imagini cu Hunter Biden consumând droguri și făcând sex cu femei, se află în centrul acuzațiilor conservatoare de mușamalizare coordonată de Big Tech și mass-media în perioada premergătoare victoriei lui Biden în alegerile din 2020.

„Această situație cu Hunter Biden este o poveste care trebuie spusă. Mass-media a fost în pat cu Joe Biden și a vrut ca ultimele alegeri să meargă într-un anumit fel”, a spus actorul Dean Cain pentru Newsweek.

author avatar
Andreea Vlad