AcasăȘTIRI EXTERNEMutare electorală surpriză în SUA. Donald Trump a răbufnit. „A fost foarte...

Mutare electorală surpriză în SUA. Donald Trump a răbufnit. „A fost foarte mediocră”

Joe Biden, 77 de ani, fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama și candidat la fotoliul de președinte al SUA, a pregătit o mutare electorală care l-a luat prin surprindere pe Donad Trump.

Marți, Joe Biden a anunțat că a cooptat-o în echipa sa electorală pe senatoarea de culoare Kamala Harris, în vârstă de 55 de ani.

Biden i-a promis senatoarei că, în caz că va devein președintele Statelor Unite o va numi vicepreședinte. Acest lucru presupune că Harris ar putea devein prima femeie vicepreședinte din istoria SUA.

Reamintim că alegerile în SUA vor avea loc pe data de 3 noiembrie 2020.

„Am onoarea imensă de a anunţa că am ales-o pe Kamala Harris, o luptătoare dedicată apărării curajoase a claselor de mijloc şi unul dintre cei mai mari slujitori ai statului, în calitate de coleg la conducere”, a anunţat Joe Biden.

Ar putea deveni prima femeie vicepreședinte a SUA

În speranţa de a deveni prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite, senatoarea de culoare Kamala Harris a declarat că este ‘„onorată” să fie colega candidatului democrat la Casa Albă, Joe Biden, despre care a spus că îi poate „uni pe americani” dacă va câştiga împotriva lui Donald Trump.

„Joe Biden îi poate uni pe americani pentru că şi-a petrecut viaţa luptând pentru noi. Şi când va fi preşedinte, va construi o Americă care să fie la înălţimea idealurilor noastre”, a scris pe Twitter senatoarea de California.

”Sunt onorată să-i fiu alături drept candidat desemnat al partidului nostru pentru funcţia de vicepreşedinte şi de a face tot ce este necesar pentru ca el să devină comandantul nostru şef”, a menţionat ea.

Ce spune Donald Trump

La rândul său, preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat că alegerea lui Biden nu este forte spectaculoasă, deoarece, performanțele senatoarei de culoare Kamala Harris nu au fost decât „mediocre” până acum.

„Am fost mai surprins decât oricine, pentru că a fost foarte mediocră” în timpul campaniei pentru alegerile primare democrate, câştigate de Joe Biden, a declarat Trump în cadrul conferinţei sale de presă zilnice de la Casa Albă.

„A avut rezultate foarte slabe la primare. Şi asta este ca un sondaj”, a menţionat el, potrivit dcnews.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
344 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avem pretentie ca macar jurnalistii sa scrie si sa vorbeasca corect limba romana. Cine este jurnalistul care a scris „foarte mediocra”, cand se stie ca mediocru NU are grade de comparatie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger