AcasăȘTIRI EXTERNEMusulmanii declanşează Jihadul! Capitoliul, luat cu asalt! / Incident grav la Cannes,...

Musulmanii declanşează Jihadul! Capitoliul, luat cu asalt! / Incident grav la Cannes, în Franța (VIDEO)

Autorităţile americane vorbesc despre 300 de persoane care au fost arestate de poliţia Capitoliului, în timpul unei manifestaţii de amploare împotriva războiului dintre Israel şi Hamas.

Protestatarii au reușit chiar să forțeze intrarea și să ajungă în holul Capitoliului, unde au cerut Congresului american să adopte o rezoluție de încetare a focului între Israel și Hamas.

Au cerut încetarea procesului de purificare etnică

Protestatarii au cerut Israelului să oprească ceea ce organizația numește procesul de purificare etnică a palestinienilor. Tot în Washington DC, aproximativ 200 de protestatari pro-palestinieni au fluturat steagurile palestiniene în apropierea ambasadei israeliene.

Protestatarii, ca şi restul publicului, pot intra legal în complexul Capitoliului şi riscă probleme doar atunci când provoacă o perturbare, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei.

„Ironia este următoarea: Constituţia SUA protejează libertatea acestor protestatari de a fi absolut idioţi”, a scris reprezentantul Ryan Zinke, republican din Montana.

Un suspect, arestat la Cannes

În Franţa, au continuat zilele de teroare. Un bărbat suspect a fost arestat, miercuri seară, la Cannes, în Franța, în apropierea unei sinagogi, după ce ar fi încercat să înjunghie un trecător în timp ce striga „Allah akbar”.

Un trecător l-a zărit şi i-a spus că nu acela era locul potrivit unde să se roage. Bărbatul a strigat apoi „Allah Akbar” şi a încercat să îl înjunghie de mai multe ori pe trecător înainte de a fugi.

El a fost apoi arestat câteva minute mai târziu. Individul purta un cuţit la centură.

author avatar
Andrei Ștefan
937 afisari

4 COMENTARII

  1. Protestatarii care au reușit să ajungă în holul Capitoliului, unde au cerut Congresului american să adopte o rezoluție de încetare a focului între Israel și Hamas sunt evrei, cateva zeci dintre ei rabini.

  2. Protestatarii care au reușit să ajungă în holul Capitoliului, unde au cerut Congresului american să adopte o rezoluție de încetare a focului între Israel și Hamas sunt evrei, cateva zeci dintre ei rabini.

  3. Deci cei care doresc pacea sunt idioti, conform unui republican. Inseamna ca atat democratii cat si republicanii doresc razboi, in contra vocilor din popor care doresc pace.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri