AcasăȘTIRI EXTERNEMuşamalizează China cazul Peng Shuai? Imagini-ŞOC apărute, sâmbătă, cu sportiva, despre care...

Muşamalizează China cazul Peng Shuai? Imagini-ŞOC apărute, sâmbătă, cu sportiva, despre care se crede că ar fi mai vechi

Peng Shuai ChinaMuşamalizează China cazul Peng Shuai? Imagini-ŞOC apărute, sâmbătă, cu sportiva, despre care se crede că ar fi mai vechi

Presa internaţională, WTA, dar şi fanii lui Peng Shuai au sporit presiunea asupra Chinei să spună adevărul în legătură cu dispariţia jucătoarei de tenis.

Astfel, sâmbătă, pe rețelele sociale, au apărut două înregistrări video şi câteva fotografii cu o Peng Shuai zâmbitoare.

Se suspectează că pozele ar fi mai vechi

Imaginile sunt departe de a convinge, iar suspiciunea că este vorba doar despre un efort propagandistic grăbit al regimului chinez se adâncește.

Vă reamintim, Peng Shuai, în vârstă de 35 de ani, fostă numărul 1 mondial la dublu şi vedetă în ţara ei, nu a mai avut nicio apariţie publică după ce l-a acuzat că de viol pe Zhang Gaoli, un fost oficial de rang înalt al Partidului Comunist, cu 40 de ani mai în vârstă decât ea.

AFP nu a reuşit să stabilească în mod independent când au fost făcute aceste fotografii, iar solicitările de explicaţii adresate deţinătorului contului au rămas fără răspuns. Într-una din poze, jucătoarea apare zâmbind cu o pisică în braţe în ceea ce pare a fi propria locuinţă. Pe fundal sunt vizibile jucării din pluş, un trofeu, un drapel al Chinei şi acreditări.

Vicepremierul a abuzat-o sexual timp de 10 ani?

Într-un mesaj postat la începutul lunii noiembrie pe contul său oficial de Weibo, Peng Shuai l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli, care era căsătorit, că a abuzat-o sexual timp de cel puțin 10 ani.

Totodată, Peng l-a acuzat pe fostul vicepremier că a forțat-o să facă sex în casa lui în urmă cu trei ani.

Postarea a fost ştearsă la 30 de minute după publicare, iar Peng nu a mai fost văzută în public. Contul ei, care are peste jumătate de milion de urmăritori, este în continuare blocat.

 

author avatar
Andrei Ștefan
346 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar ce credea ea, ca in China e democratie, ca o sa i se dea ei dreptate in dauna nomenklaturistului komunist de rang inalt? Daca vroia sa faca astfel de declaratii trebuia sa aiba deja viitorul asigurat intr-o tara demokkratika, nu sa ramana in China ca o oaie asteptandu-si taierea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger