AcasăȘTIRI EXTERNEMotivul ULUITOR pentru care Trump și-a îngropat fosta soție pe terenul lui...

Motivul ULUITOR pentru care Trump și-a îngropat fosta soție pe terenul lui de golf!

Donald Trump a reuşit să şocheze din nou. Fostul preşedinte al SUA şi-a îngropat prima soţie, pe Ivana Trump, lângă prima gaură a clubului național de golf Trump din New Jersey.

Potrivit codului fiscal din New Jersey, terenul care este dedicat unui cimitir este scutit de toate taxele, ratele și evaluările.

Soţia moartă îl scuteşte de obligaţii fiscale

Conform legilor din SUA, mormântul fostei soții a fostului președinte ar putea avea implicații fiscale pentru afacerea sa de golf. Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf deținut de Trump.

Trump a plănuit de cel puțin un deceniu să construiască variante ale unui cimitir pe traseul de golf. NPR a raportat în 2012 că intenția sa a fost să construiască un mausoleu pe terenul de golf, pentru a fi într-o zi înmormântat chiar el acolo. Ulterior și-a modificat propunerea de a crea un cimitir pe proprietate și a sugerat construirea a peste 1.000 de morminte.

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit pe 14 iulie, după ce a suferit un accident în care s-a lovit la nivelul trunchiului.

author avatar
Andrei Ștefan