AcasăȘTIRI EXTERNEMotivul uluitor pentru care Joe Biden, vinovat de sustragerea de documente secretizate,...

Motivul uluitor pentru care Joe Biden, vinovat de sustragerea de documente secretizate, nu va fi pus sub acuzare penală

Joe Biden a primit veşti bune: procurorul special însărcinat cu investigarea acuzațiilor de manipulare necorespunzătoare a unor documente confidențiale de către liderul SUA a decis să nu recomande urmărirea penală.

Motivul? Că Biden a predat imediat documentele autorităților atunci când acestea le-au cerut, dar și politica Departamentului de Justiție de a nu pune sub acuzare președinți în funcție.

Cazul, închis

„Cazul este închis”, a declarat joi, într-un comunicat, Joe Biden, iar avocatul Casei Albe a salutat decizia procurorului special de a nu depune plângere, dar a regretat „comentariile nepotrivite” din partea sa.

„De-a lungul carierei mele politice, am lucrat întotdeauna pentru a proteja securitatea Americii. Iau aceste chestiuni în serios și nimeni nu s-a îndoit vreodată de acest lucru”, a scris democratul în vârstă de 81 de ani, care candidează pentru un al doilea mandat.

Memoria lui Biden s-a înrăutăţit

Numit în ianuarie 2023 de către procurorul general al SUA, Merrick Garland, procurorul special Robert Hur a concluzionat că „o punere sub acuzare nu ar fi justificată” împotriva lui Joe Biden, în vârstă de 81 de ani.

În raportul său de 388 de pagini, Hur se referă în special la un interviu de cinci ore, întins pe parcursul a două zile, cu Joe Biden, în timpul căruia spune că a observat că „memoria sa s-a înrăutățit”.

„Nu-și mai amintea când a fost vicepreședinte”, nu mai știa exact în ce an a început sau s-a încheiat mandatul său și nici exact anul în care a murit fiul său cel mare, Beau, a precizat el.

author avatar
Andrei Ștefan
622 afisari

7 COMENTARII

  1. DE CE L-AU ALES ??,MINTEA II JUCA FESTE DEMULT !,PENTRU UN POST ASA DE IMPORTANT TREBUIE ALEASA DOAR O PERSOANA VERIFICATA FOARTE ATENT DIN PUNCT DE VEDERE A SANATATII SI A CAPACITATILOR DE PRELUCRARE A INFORMATIILOR ,A CAPACITATII DE LUARE A UNOR DECIZII , O PERSOANA ” CURATA „CARE NU ARE MOTIVE SA FIE SANTAJATA.
    DACA BIDEN REPREZINTA SIMBOLUL AMERICII !!!!!!!!!!,ATUNCI AMERICA ESTE PE TOPOGANUL FARA APA !!.
    O ASEMENEA AMERICA NU ARE VIITOR !.

  2. Ca la noi. Dacă împricinatul este de la PSD, atunci, șo pe el, cu toate forțele, dacă unul de la PNL sau USR, se pune batista pe țambal. Așa și în state. Dacă-i Trump se constituie o haită de procurori să-l termine, dacă-i Biden , nu-i bai, a fost o mică scăpare, dată de faptul că este senil, mă rog are ceva probleme cu memoria. Dar dacă este senil mai poate fi președinte al SUA ?. Aceasta este întrebarea, a fi sau a nu fi, cum ne zicea cineva acum câteva secole, Shakespeare, trăitor în țara care avea ceva faimă cu privire la independența și corectitudinea justiției.

  3. Amerlica este cea mai violenta si corupta tara din lume si a fost construita pe crima organizata si coruptie

  4. Fosila asta bășinoasă a făcut nenumărate infracțiuni,unele extrem de grave ,dar este exact tipul de „conducător ” valabil pt.corifeii noii ordini mondiale.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri