AcasăȘTIRI EXTERNEMotivul HORROR pentru care Zelenski îi sfătuiește pe soldații ruși să-şi tatueze...

Motivul HORROR pentru care Zelenski îi sfătuiește pe soldații ruși să-şi tatueze numele înainte să vină la război

volodimir zelenskiMotivul HORROR pentru care Zelenski îi sfătuiește pe soldații ruși să-şi tatueze numele înainte să vină la război

Liderul de la Kiev şi-a arătat faţa nemiloasă când a transmis un mesaj către noii recruţi din Rusia. Volodimir Zelenski a îndemnat poporul rus să se revolte împotriva preşedintelui Vladimir Putin şi să pună capăt războiului.

„Pentru a opri aceasta (războiul), trebuie să opriţi această singură persoană în Rusia care vrea război mai mult decât viaţă”, a afirmat preşedintele Ucrainei.

Li s-a adresat ruşilor din Caucaz

Zelenski s-a adresat în special regiunii multietnice Caucaz din Rusia. Numeroşi membri ai minorităţilor etnice ar fi trimişi în zona de război. Preşedintele ucrainean i-a lăudat pe ruşii care s-au revoltat contra mobilizării parţiale a rezerviştilor, ordonată de Kremlin.

Zelenski a spus că 58.000 de ruşi au fost ucişi în Ucraina, cifră neconfirmată de Moscova şi care nu poate fi verificată din surse independente.

Ca un sfat foarte dur, liderul de la Kiev i-a sfătuit pe ruşii recrutaţi să-şi tatueze numele, pentru ca trupurile lor să poată fi restituite rudelor. De ce? Pentru că mulţi dintre ei au fost trimişi la luptă fără legitimaţii sau documente, deci ar fi greu de identificat.

author avatar
Andrei Ștefan
640 afisari

14 COMENTARII

  1. Trage pe nas prea mult acest gunoi care a provocat razboiul in interesul Diavolului drogat si pedofil

  2. Un bulangiu care execută ordinele stăpânilor …
    Acum vrea în nato accelerat, e clar că jigodia asta umană nu are gânduri de pace.
    Ducă se pe pustiu el și stăpânii lui.

  3. Un rus e capturat si interogat-cum te cheama? IvanTurbincazicerusul.Cautati-l peste totde tatuaje..Dupa 24 de ore de perchezitii ….Sa traitiare un Z tatuat la penis..zice ca e cantaret la opera si pianist….Nenorocitul dracu…pedeapsa cu moartea…Cum sa-l omoram? Pai sugeti maciuca pana se sterge tatuajul..Am inteles sefu..sa traiti

  4. Aia nu e o metoda sigura. De exemplu atunci cand esti dezintegrat de aruncatorul de flacari. Sau atunci cand esti sfartecat de o mina. Sau atunci cand esti pulverizat de un obuz. Cel mai sigur e metoda americana in care ti se incrusteaza numele gradul si compania pe 2 placute metalice ce le porti la gat. Daca una e deteriorata sanse sigure sa fie gasita a doua caci sclipeste.

  5. Si pa el nemtii ar trebui sa puna un tatuaj. Retardul a uitat de unde vine. Hello israel!! Mossadu?

  6. De la nazisti incoace nea zelenski este primul care vrea tatuaj ca identificatie.
    Hello israel mossad jdl si altii!! A aparut un nazist nou pe orizont.

  7. Dulapul de la Cotroceni ne vrea neapărat în război prin acceptarea Ucrainei în NATO…singura speranță e ca republicanii să câștige alegerile luna viitoare pt congres

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger