AcasăȘTIRI EXTERNEMotivul halucinant pentru care un pasager a aruncat monede în motor

Motivul halucinant pentru care un pasager a aruncat monede în motor

Un pasager al zborului China Southern Airlines CZ8805, ce era programat să decoleze din orașul sudic Sanya către Beijing, a aruncat monede în motor.

Motivul este halucinant şi ţine, mai curând, de superstiţii.

Pasagerul, reţinut de Poliţie

O însoțitoare de bord l-a interogat pe pasager, întrebându-l câte monede au fost aruncate în motor. Pasagerul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită în videoclip sau de către mass-media de stat, poate fi auzit la cameră spunând „trei până la cinci” monede.

Pasagerul care ar fi aruncat monedele a fost ulterior luat de poliția aeroportului, a informat presa de stat, citând China Southern Airlines. Compania aeriană a declarat că monedele au fost găsite în timpul controalelor de securitate, dar nu a precizat câte au fost localizate.

„Personalul de întreținere a aeronavei a efectuat o inspecție de siguranță cuprinzătoare și a stabilit că nu au existat probleme de siguranță înainte de decolare”, a declarat serviciul clienți al companiei aeriene pentru presa de stat.

Le-a aruncat pentru noroc

Incidente similare cu oameni care aruncau monede în avioane, aparent pentru „noroc”, au mai avut loc în ultimii ani în China.

În octombrie anul trecut, un zbor China Southern Airlines a fost întârziat la Guangzhou după ce un pasager a fost observat aruncând monede către avion.

În 2021, un zbor GX Airlines între Weifang și Haikou a fost anulat când mai multe monede învelite în hârtie roșie au fost descoperite la sol.

author avatar
Andrei Ștefan
708 afisari

1 COMENTARIU

  1. asta ne-a amintit de filmele cu nazisti
    cand „partizanii” puneau bombe cu magneti….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger