AcasăȘTIRI EXTERNEMoscova RÂDE de SUA: cum a redenumit adresa Ambasadei americane din Rusia

Moscova RÂDE de SUA: cum a redenumit adresa Ambasadei americane din Rusia

Moscova a schimbat miercuri adresa oficială a ambasadei Statelor Unite din Rusia pentru a onora separatiștii pro-ruși din Ucraina, un mod de a denunța sprijinul SUA pentru guvernul de la Kiev.

„Ambasada SUA în Rusia are o nouă adresă oficială”, a anunțat Primăria Moscovei într-un comunicat.

Adresa: Piața Republicii Populare Donețk nr. 1

Misiunea diplomatică se află acum în Piața Republicii Populare Donețk nr. 1, numele unuia dintre cele două teritorii separatiste din regiunea ucraineană Donbas, a căror independență a fost recunoscută de Rusia în februarie, chiar înainte de a ataca Ucraina.

Această denumire a fost dată unei intersecţii până acum anonime, alăturată ambasadei. Numele străzilor care încadrează misiunea diplomatică americană nu au fost schimbate.

Noua adresă a fost aleasă după un vot online organizat de autorităţile moscovite şi la care au participat 278.684 de persoane, potrivit comunicatului primăriei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.205 afisari

8 COMENTARII

  1. Mai bine ziceau strada Zed. Iar America sa scimbe strada ambasadi Rusiei de la Washington in strada domnul Hitler cel frumos iubit de copii si femei.

  2. Mai bine ziceau strada Zed. Iar America sa schimbe strada ambasadi Rusiei de la Washington in strada domnul Hitler cel frumos iubit de copii si femei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger