AcasăȘTIRI EXTERNEMoscova, lovită de o furtună devastatoare! Distrugerile sunt însemnate. IMAGINILE dezastrului (VIDEO)

Moscova, lovită de o furtună devastatoare! Distrugerile sunt însemnate. IMAGINILE dezastrului (VIDEO)

moscovaMoscova, lovită de o furtună devastatoare! Distrugerile sunt însemnate. IMAGINILE dezastrului (VIDEO)

Capitala Rusiei, precum și regiunea metropolitană, a fost lovită luni, 28 iunie, de o furtună violentă, care a provocat inundații și numeroase distrugeri materiale.

Imagini spectaculoase cu furtuna au fost distribuite pe reţelele de socializare.

Urmările sunt îngrozitoare: străzile au fost inundate, transportul cu metroul oprit și o stație electrică din Shchelkovo, la est de capitală, a luat foc după ce a fost lovită de fulger. Din această cauză, mii de locuințe au rămas fără curent.

Inundațiile au făcut prăpăd la Moscova

Traficul a fost întrerupt pe cel puțin două linii ale metroului din Moscova. Imaginile distribuite care arată amploarea inundațiilor sunt în special de la stația Yassenevo, din sudul orașului, precum şi imagini din împrejurimi.

​În centrul capitalei, o parte din acoperișul unei clădiri s-a prăbușit sub rafalele violente de vânt, potrivit Moscow Times.

De asemenea, turnul de televiziune Ostankino a fost lovit de aproximativ 20 de fulgere, potrivit managerilor instalației, ceea ce nu i-a afectat însă funcționarea. În același timp, parterul aceluiaşi centru de televiziune a fost inundat.

Macara doborâtă de vântul puternic

Nici regiunea metropolitană nu a fost scutită de efectele furtunii. În Ramenskoie, la aproximativ 50 de kilometri la sud-est de capitală, o macara de pe un șantier s-a prăbușit.

A fost prăpăd în Moscova, la sfârșitul unei zile caniculare. Temperaturile din capitala Rusiei au atins aproape 35 de grade Celsius, un record pentru ultimii 120 de ani.

O tornadă devastatoare a făcut prăpăd în Cehia, săptămâna trecută. Mai multe persoane ai murit, alte câteva sute au fost rănite. Au fost înregistrate numeroase pabuge materiale. Sute de case au fost grav avariate, iar numeroase mașini au suferit stricăciuni majore.

author avatar
Andreea Vlad
356 afisari

1 COMENTARIU

  1. Generalu Strainu o sa fabuleze iar de o sa adorm despre palniile de furtuna armele de dustrugere in masa secrete ale rusilor de la Polul Nord. Noapte buna copii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger