AcasăȘTIRI EXTERNEMoscova a precizat cum va reacţiona dacă dacă NATO aduce forţe nucleare...

Moscova a precizat cum va reacţiona dacă dacă NATO aduce forţe nucleare mai aproape de frontierele Rusiei

explozieAmerica, la un pas de APOCALIPSA NUCLEARĂ! Toată Coasta de Est a SUA, rasă de pe fața Pământului! - VIDEO

Liderii de la Moscova au vorbit despre care cum va arăta reacţia lor dacă NATO desfăşoară forţe şi infrastructuri nucleare mai aproape de frontierele Rusiei.

Viceministrul rus de externe Aleksandr Gruşko a spus că Moscova va lua măsuri de precauţie corespunzătoare.

Ruşii nu înţeleg de ce Finlanda şi Suedia aderă la NATO

Oficialul a susţinut că Rusia nu are intenţii ostile faţă de Finlanda şi Suedia şi nu consideră că există motive „reale” pentru aderarea acestor ţări la NATO.

Va fi necesar să reacţionăm luând măsuri de precauţie adecvate, care să asigure viabilitatea descurajării”, a declarat Aleksandr Gruşko.

Intenţia Finlandei de a adera la NATO, anunţată joi, şi probabilitatea ca Suedia să facă acelaşi pas ar extinde Alianţa Nord-Atlantică – exact ceea ce preşedintele rus Vladimir Putin a încercat să împiedice, prin invadarea Ucrainei, se vor materializa, se pare, cât de curând.

author avatar
Andrei Ștefan
777 afisari

14 COMENTARII

  1. Vin vremuri cacacioase taica, grele de tot daca se da cu bombeaua tonica !
    Ne scurteaza zilele, astia

  2. DEMENTUL de Joe Biden cauta cu „lumanarea” la varsta de 80.de ani, APOCALIPSA NUCLEARA asupra Americii.!

    • O sa unceapa iar un război rece mult mai dur, China probabil va încerca să se apropie de America prin Canada, iar ruși prin Cuba, Mexic sau Venezuela, o singura putere nu mai poate fi, asa cum vrea America, altfel se ajunge la arma nucleară

    • in gramatica limbii romane se alege clar intre punct sau semn de exclamare, draga iubitorule prorus de violatori de copii:))

  3. Ati uitat ca Geoana a pomenit de aderarea Suediei si Finlandei la NATO cu explicatii clare,si anume- economia si sistemul lor de aparare este foarte integrat cu tarile membre deci sunt ca si acceptate.Au granita comuna cu Rusia dar nu inseamna ca sunt in vreun pericol de conflict.Totusi situatia actuala nu prea mai lasa loc de neutralitate ca membru in alianta esti protejat.

  4. Vine tavalugul peste putregaiul drogat NATO ,succes si victorie pentru Russia impotriva Diavolului

  5. Evident, amenințarea de care vorbesc Finlanda și Suedia este improbabilă, dar știe oricine cum sunt ele conduse și de cine, nu? Renunțarea Finlandei la neutralitate este un afront adus tuturor iubitorilor adevărați de pace!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger