AcasăȘTIRI EXTERNEMormintele bandelor criminale, distruse de autorități cu barosul. Decizie radicală a ministrului...

Mormintele bandelor criminale, distruse de autorități cu barosul. Decizie radicală a ministrului Justiției – FOTO&VIDEO

Mormintele bandelor criminale, distruse de autorități cu barosul. Decizie radicală a ministrului Justiției – FOTO&VIDEO / Foto: printscreen

Guvernul din El Salvador, țară din America Centrală, a început să distrugă pietrele funerare ale membrilor unor bande precum MS-13 pentru a împiedica ca acestea să devină lăcașuri de cult și locuri de pelerinaj, cerând publicului să raporteze localizarea lor.

 

„În El Salvador, NU există loc pentru teroriști”, a scris ministrul adjunct al Justiției, Osiris Luna, pe contul său de Twitter, explicând că decizia de a distruge pietrele funerare ale infractorilor a fost luată pentru a-i împiedica pe membrii bandelor să își „onoreze” camarazii morți.

Mara Salvatrucha, cea mai violentă grupare criminală din lume

Cu toate acestea, rămășițele celor decedați au fost lăsate în morminte. Până în prezent, guvernul nu a precizat câte pietre funerare ale membrilor bandei au fost distruse.

Ministrul adjunct al justiției și-a însoțit mesajul cu mai multe fotografii care arată pietre funerare inscripționate cu MS-13, acronimul bandei Mara Salvatrucha, una dintre cele mai violente din El Salvador.

În tweet-ul său, Luna a cerut publicului să raporteze locația mormintelor aparținând membrilor bandei, pentru ca acestea să poată fi distruse. „Trimiteți-ne o fotografie și locația oricăror rămășițe ale teroriștilor din cimitire”, a cerut Luna în mesajul său, scrie TVA Nouvelles.

Peste 55.000 de presupuși membri ai unor bande criminale, temutele „maras”, au fost arestați în El Salvador de când președintele Nayib Bukele a declarat, la sfârșitul lunii martie, un „război” împotriva acestor bande, care fac ravagii în țară.

Mara Salvatrucha, cu origini inițial în Los Angeles, SUA, și-a extins activitățile în Mexic, Canada și America Centrală. Este considerată unanim drept cea mai violentă grupare criminală stradală din lume.

author avatar
Tudor Borcea
932 afisari

4 COMENTARII

  1. -bestii sint si p-aici:
    uite-l pa mascat cum sta pe mormant,
    uite pa martorii lu covid,
    toti sint mascati!

  2. corect foarte bine! asa trebuie sa facem si noi cu mormintele comunistilor si securistilor ba chair mai mult ttreebuiem sa le scoatem oasele de acolo si sa-i ardem iar cenusa sa o aruncam la canalizare

  3. In schimb la noi,interlopii,infractorii mei sunt protejati,tinuti ” sub observatie ” ani de zile.Din cand in cand politienii ii mai salta lpe cate unii,care intarzie cu plata cotizatiei.” Dupa efectuarea platii procurorii si judecatorii mei ii mangaie pe crestet,sau pe madular.Asa au scapat de griji interlopii care teriorizeaza Tara,Corduneanu, ” oamenii de afaceri ” Calin Mitica,Gruia Stoica si altii .Sau Cucuveaua mov,nevinovatul Portocala,urmeaza si ceilalti Portocala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger