AcasăȘTIRI EXTERNEMomentul terifiant în care un taur atacă mulțimea. Rodeo de infarct în...

Momentul terifiant în care un taur atacă mulțimea. Rodeo de infarct în Florida – VIDEO

Momentul terifiant în care un taur atacă mulțimea. Rodeo de infarct în Florida - VIDEO / Foto: printscreen

Mulțimea care participa la un rodeo în Florida, SUA, a avut parte de mai multă adrenalină decât se aștepta, la sfârșitul săptămânii trecute, când unul dintre tauri s-a eliberat și a atacat tribunele.

Incidentul a avut loc sâmbătă la Florida State Fairgrounds și a fost filmat. Christopher Thornton, un martor care a filmat taurul furios, a declarat că animalul a fost pus într-un țarc, pregătindu-se pentru cursă, când a reușit brusc să scape printr-o parte și a sărit spre tribunele aglomerate.

Un cowboy a acționat ca-n filme

Thornton a declarat pentru Fox 13: „Toată lumea fugea, părinții își luau copiii. Oamenii săreau peste scaune”. „Primul lucru care mi-a venit în minte a fost să înregistrez. Nu-mi venea să cred că asta se întâmpla la primul meu rodeo!”.

Oficialii arenei încercau zadarnic să le spună oamenilor să rămână calmi. Din fericire, unul dintre cowboyii de la rodeo se afla pe cal și a preluat situația, reușind până la urmă să țină taurul sub control cu lasoul, scrie Daily Mail.

Thornton a declarat: „Toată lumea a început să aplaude. Sincer, dacă nu reușea să prindă taurul, cu siguranță s-ar fi întâmplat ceva mult mai grav”.

Nimeni nu a fost rănit de taur înainte ca acesta să fie adus înapoi în țarc. Organizatorii, Gus Trent Horse Ranch, au refuzat să comenteze, în timp ce Florida State Fairgrounds nu a răspuns la solicitarea de comentarii.

author avatar
Tudor Borcea
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger