AcasăȘTIRI EXTERNEMomentul în care Joe Biden a căzut pe scenă, în Colorado, după...

Momentul în care Joe Biden a căzut pe scenă, în Colorado, după ce s-a împiedicat – VIDEO

sursa foto: captură video Twitter/ Punch Newspapers

Liderul de la Casa Albă a fost protagonistul unui incident ce a fost surprins de camerele de luat vederi. S-a întâmplat joi, în timpul unui eveniment ce a avut loc în Colorado.

Preşedintele Joe Biden s-a împiedicat şi a căzut după ce a înmânat ultima diplomă la o ceremonie de absolvire la Academia Forţelor Aeriene americane, joi, relatează Reuters. Liderul american s-a ridicat rapid şi s-a întors la locul său.


Preşedintele american – în vârstă de 80 de ani – a căzut în faţă, s-a sprijinit în mâini, apoi s-a ridicat pe un genunchi. Trei persoane i-au sărit imediat în ajutor. Din imagini se poate vedea că apoi liderul de la Washington s-a întors la locul său, pe scaun, fără să fie sprijinit.

sursa foto: captură video Twitter/
Punch Newspapers

A arătat cu degetul către obiectul de care s-a împiedicat

Totodată, din înregistrarea ce surprinde momentul incidentului se poate observa și faptul că după ce a fost ajutat să se ridice, Biden a arătat cu degetul în spatele său, părând să indice peste ce s-a împiedicat. Ulterior, el s-a amestecat printre alţi oficiali, zâmbind şi făcând un semn cu degetul mare în sus, gest care să indice că e ok.

Ulterior, s-a aflat că Biden s-ar fi împiedicat de un sac cu nisip aflat pe scenă. Directorul de comunicare al Casei Albe a anunțat pe Twitter că președintele e bine. „Era un sac cu nisip pe scenă în timp ce dădea mâna”, a scris Ben LaBolt.

author avatar
Andrei Coman