AcasăȘTIRI EXTERNEMomentul în care Joe Biden a căzut pe scenă, în Colorado, după...

Momentul în care Joe Biden a căzut pe scenă, în Colorado, după ce s-a împiedicat – VIDEO

Liderul de la Casa Albă a fost protagonistul unui incident ce a fost surprins de camerele de luat vederi. S-a întâmplat joi, în timpul unui eveniment ce a avut loc în Colorado.

Preşedintele Joe Biden s-a împiedicat şi a căzut după ce a înmânat ultima diplomă la o ceremonie de absolvire la Academia Forţelor Aeriene americane, joi, relatează Reuters. Liderul american s-a ridicat rapid şi s-a întors la locul său.


Preşedintele american – în vârstă de 80 de ani – a căzut în faţă, s-a sprijinit în mâini, apoi s-a ridicat pe un genunchi. Trei persoane i-au sărit imediat în ajutor. Din imagini se poate vedea că apoi liderul de la Washington s-a întors la locul său, pe scaun, fără să fie sprijinit.

sursa foto: captură video Twitter/
Punch Newspapers

A arătat cu degetul către obiectul de care s-a împiedicat

Totodată, din înregistrarea ce surprinde momentul incidentului se poate observa și faptul că după ce a fost ajutat să se ridice, Biden a arătat cu degetul în spatele său, părând să indice peste ce s-a împiedicat. Ulterior, el s-a amestecat printre alţi oficiali, zâmbind şi făcând un semn cu degetul mare în sus, gest care să indice că e ok.

Ulterior, s-a aflat că Biden s-ar fi împiedicat de un sac cu nisip aflat pe scenă. Directorul de comunicare al Casei Albe a anunțat pe Twitter că președintele e bine. „Era un sac cu nisip pe scenă în timp ce dădea mâna”, a scris Ben LaBolt.

author avatar
Andrei Coman
627 afisari

15 COMENTARII

  • Interesante talpile pantofilor : antiderapante inclusiv tip potcoava la calciie , totul din cauciuc , pe comanda . Boala Alzheimer da caderi doar incepind cu penultima faza a bolii , cind vorbitul coerent este imposibil , iar pierderea de memorie e de peste 80 la suta . Nu este cazul aici . Aici e altceva , probabil are cardiologi slabi care nu recunosc tulburarile cardiace cauzatoare de cadere ! Posibil necesar un stimulator cardiac .

 1. Cad si clonele nu numai retardatii originali, inainte de a fi executati pentru crime, tradare, etc.
  Asa a cazut si Criminalul original J.Bideu inainte de a fi executat cu injectie letala in 21 decembrie 2020, apoi prima clona care a fost executata de Cabalisti pentru ca era virusata si deja aveau pregatita noua clona pe care acum o vedeti cazand.
  Urmarea se stie: arestarea si spanzuratoarea acestei clone si a peste un milion de satanisti numai in SUA Company, care in scurt timp va intra in faliment.

  Platitii Posedati sa ia aminte ca asa vor pati toti criminalii si complicii lor : politruci, medici, zoiaristi, Platitii Posedati khazari sau nu, etc, pentru crime impotriva umanitatii conform Codului Nuremberg si al Conventiei de la Geneva 1949.

  Rashela voastra a mierlit-o, khazarilor, ca alti atatia criminali khazari inaintea ei.

  ,,Prizoniera Rochelle Walensky a fost spânzurata la Camp Blaz miercuri dimineață, în fața unui grup de militari și a unui reprezentant al Camerei care venise cu avionul doar pentru a vedea cum i se rupe gâtul diavolului. După cum s-a raportat anterior, JAG și Biroul Comisiilor Militare au condamnat-o pe Walensky pentru trădare pe 24 mai, dar i-au amânat execuția din cauza apropiatului Taifun Mawar, care a provocat daune moderate tuturor instalațiilor americane din Guam. Walensky a fost o prizoniera ticăloasa, injurand în mod constant personalul pentru că a refuzat să-i permită să-i telefoneze salvatorului ei Joseph R. Biden, și pentru că a servit mesele pe care ea le-a numit laturi de porc. Prizonierii din tabăra Blaz mănâncă aceeași mâncare ca și personalul. Walensky a refuzat masa finala. Ea a dat vina pe președintele Trump.
  A petrecut nenumărate ore țipând după libertate, apoi a căzut în letargie.
  Miercuri dimineață, poliția militară a escortat-o pe Walensky la spânzurătoarea ridicată de Corpul Inginerilor Armatei SUA după ce taifunul Mawar a trecut peste insulă, deoarece furtuna distrusese cadrul construit anterior. Odată ajuns în vârful platformei, un soldat neidentificat, i-a strecurat lațul în jurul gâtului și i-a scos călușul din gură. Sub ei, vice-adm. Crandall și compania stăteau într-un semicerc.
  „Rochelle Walensky, ai fost găsita vinovata de trădare și ai fost condamnata la spânzuratoare pentru crimele tale. Dacă vrei sa spui ultimele cuvinte sau vrei sa-ti exprimi remușcările, acesta este momentul”,
  a spus adm. Crandall. „Singura mea remușcare este că nu voi mai fi în viață să te văd pe tine și pe Donald Trump spânzurați în curând”, a spus Walensky, scuipând pe cizmele soldatului.
  „Execută”, a spus adm. Crandall, iar soldatul a impins o pârghie care a deschis o trapa sub picioarele condamnatei Walensky. Frânghia a devenit rigidă, iar forța lațului i-a rupt gâtul Rochellei Walensky, rupându-i coloana cervicală superioară. În câteva secunde, era moartă.

  Un medic al Marinei SUA a înregistrat ora și data morții, 10:15 a.m., 31 mai 2023.’’

 2. In ce hal a ajuns USA, sa fie condusa de astfel de panarame si retardati. Aceast personaj nu se poate tine pe picioare in schimb a bagat in colaps popoarele lumii lumii.

 3. Ce cauta un sac de nisip pe scena!??In 1969 dupa aselenizare cosmonautii trebuiau sa se reintoarca la satelitul ce orbita luna, cu ajutorul navetei spatialeCand au incercat sa apese butonul respectiv …kanci …butonul era stricatA trebuit sa incercam cu un pix a relatat unul dintre cosmonauti Deci ce va mira la America?!Daca nici in asemenea situatii nu au siguranta ce va mai mira un sac de nisip pe scena in calea presedintelui lor ?Credeti ca cele 2turnuri daramate de teroristi cu avioanele erau in siguranta sau erau de izbeliste ?

 4. ” Miron Cozma ” al lui Trump,cel care care cu „minerii „,teroristii lui Trump dupa el zbiera prin Capitoliu unde patrunsese cu forta,” unde este Mike Pence sa-l spanzuram „,pt. ca nu a vrut sa respecte ” indicatiile ” zmucitului si sa masluiasca rezultatul votului in favoarea lui,a fost gasit indubitabil ( inregistrat video-audio ) vinovat si condamnat la 18 ani de inchisoare.Tinand cont si de cei 5 morti dintre care 3 politisti ,toti nevinovati,morti degeaba. Sub inaltul patronaj,al instigatorului care nu admite nici acum ca a pierdut alegerile. Urmeaza sa fie judecat si tartorul,” seful lui Miron Cozma varianta americana „. Asta da ” impiedicare „,sa vedem daca s-o mai ridica sa mai ” salveze ” America pe care a lasat-o cu un deficit „adancit ” de 3.800 melearde de Dolari. Asta devarata salvare…

 5. Te pui cu ticnitii?Cum a ajuns la ciolanoiul lor american a daramat gardurile facute de Trump Acum se lamenteaza ca vezi-Doamne mexicanii fac trafic de cocaina la granita .Asta e gandirea globalista ,gandirea nebuna de futandos,de prosti deviati ca si aici in romanica Siktir prostilor lingatori de cururi nazi

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri