AcasăȘTIRI EXTERNEMomente dramatice. Împușcături la un supermarket din Florida. Un copilaș a murit...

Momente dramatice. Împușcături la un supermarket din Florida. Un copilaș a murit – VIDEO

(sursa foto: Twitter / Palm Beach Police)

Un episod cu urmări dramatice a avut loc joi într-un magazin alimentar din Palm Beach, statul american Florida. Un copilaș a murit în urma unui atac armat ale cărui cauze nu sunt deocamdată cunoscute.

Din câte au anunțat public oamenii legii, este vorba despre un băiețel de un an. De asemenea, și bunica acestuia a pierit, în urma acestui atac ce a avut loc în incinta unui supermarket. Conform informațiilor postate pe pagina de Twitter a Palm Beach County Sheriff’s Office, familia celor două victime nu a dorit ca numele copilașului și al bunicii sale să fie făcute publice, drept urmare oamenii legii nu vor da detalii în acest sens.

Conform aceleiași surse, preluate și de CNN, persoana care a deschis focul se numără printre cele trei decedate. Pentru moment, nu au fost făcute precizări cu privire la identitatea sau vârsta atacatorului. Nu sunt cunoscute nici foarte multe informații cu privire la circumstanțele care ar fi putut genera acest episod cu urmări tragice.

Mai multe răspunsuri cu privire la ce anume s-a întâmplat la acel magazin alimentar urmează să fie aflate în urma anchetei derulate în acest caz. De altfel, la scurtă vreme după ce s-a dat alerta, zona din preajma supermarketului a fost împânzită de mașini ale poliției și ale salvatorilor.


129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger