AcasăȘTIRI EXTERNEMoartea Ivanei Trump. Primele informații despre cauza tragediei

Moartea Ivanei Trump. Primele informații despre cauza tragediei

Moartea Ivanei Trump. Primele informații despre cauza tragediei / Foto: Facebook

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, care a murit joi, a sucombat în urma unor „răni la nivelul trunchiului provocate de un impact”, a anunțat vineri autoritățile de medicină legală din New York.

Moartea sa a fost accidentală, au precizat legiștii într-un comunicat, fără a preciza circumstanțele. Potrivit New York Times, anchetatorii caută să afle dacă Ivana Trump a căzut pe scări.

O cădere fatală?

Donald Trump a anunțat, joi, că Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a murit „la domiciliul ei din New York”. El a lăudat viața „minunată” a acestei foste schioare de fond și fotomodel de origine cehă, care i-a fost soție din 1977 până în 1992. Cuplul a avut trei copii, Donald Jr, Ivanka și Eric.

Într-o declarație pentru AFP, poliția din New York a precizat că s-a deplasat la apartamentul Ivanei Trump după un apel la 911 și a găsit-o „inconștientă și fără reacție”, la baza scărilor. Moartea ei nu pare să fie de „origine criminală”, au declarat anterior reprezentanții forțelor de ordine.

În octombrie 2017, la câteva luni după instalarea lui Donald Trump la Casa Albă, Ivana Trump a publicat „Raising Trump”, o carte în care povestește că și-a învățat copiii „valoarea banilor, să nu mintă, să nu înșele sau să fure, și respectul pentru ceilalți”, scrie 20 Minutes.

După Ivana, Donald Trump s-a căsătorit cu actrița Marla Maples, cu care a avut o a doua fiică, Tiffany. El este căsătorit din 2005 cu Melania Trump, mama lui Barron, în vârstă de 16 ani.

author avatar
Tudor Borcea
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger