AcasăȘTIRI EXTERNEMoartea fiicei ideologului lui Putin. FSB acuză „serviciile speciale” din Ucraina /...

Moartea fiicei ideologului lui Putin. FSB acuză „serviciile speciale” din Ucraina / Asasinatul, „pregătit” de Kiev

Daria dughinaCine a asasinat-o pe Daria Dughina? Americanii au dezvăluit tot

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a acuzat luni „serviciile speciale” din Ucraina că au ucis-o pe fiica unui reputat ideolog apropiat Kremlinului, Alexandr Dughin, într-un atentat cu bombă în apropiere de Moscova, au relatat agențiile de presă ruse.

„Asasinarea Dariei Dughina, fiica lui Alexandr Dughin, „a fost pregătită și comisă de serviciile speciale ucrainene”, a precizat FSB într-un comunicat citat de agențiile ruse. Potrivit aceleiași surse, persoana care a plasat explozibil sub mașina Dariei Dughina a fugit apoi în Estonia.

O ucraineană ar fi executat atacul

FSB susține că executanta ar fi Natalia Vovk, de cetățenie ucraineană, care ar fi ajuns în Rusia în iulie, împreună cu fetița ei, și s-ar fi cazat într-un apartament vecin cu cel al fiicei ideologului anti-ucrainean Aleksandr Dughin. FSB a mai spus că atacatoarea a urmat-o pe Dugina la un festival organizat în afara Moscovei, unde Daria și tatăl ei au fost invitați de onoare.

Totodată, pentru a o monitoriza pe Daria, a fost folosită o mașină Mini Cooper căreia i-au foste schimbate succesiv numerele. FSB susține că, după asasinat, femeia (născută în 1979) ar fi plecat în Estonia.

Mesajul FSB vine după ce atentatul cu mașină-capcană în care a murit Daria Dughina a fost revendicat de Armata Națională Republicană, potrivit declarațiilor făcute la Kiev de fostul deputat rus Ilia Ponomarev care a fugit din țară.

Anterior, Kievul a dezmințit orice implicare în atentatul cu bombă de sâmbătă.

 

author avatar
Tudor Borcea
610 afisari

10 COMENTARII

  1. PREGATIT DE BRITANICI SI PUSI UCRAINIENII SA IL SEMNEZE…MAIMUTOIUL DE ZELENSKY E DISPERAT, DAR DE IERI NU VA MAI DORMI DE GRIJA PROPRIEI FAMILII…PANA LA URMA…CINE A VRUT SA CROIASCA DRUM OCCIDENTALILOR SA SCOATA DIN UCRAINA RESURSELE? ZELENSKI SI ARESTOVICI…HAI CA PRINDE ZELENSKY UN LOC IN FATA LA SCARAOTKI CURAND…KARAUL!!!!

  2. Semnatura crimei e britanica…lasati! Dar mana lunga a GRU si FSB ajunge peste tot..
    DAR ATI OBSERVAT, AIA CARE STITI CE E DINCOLO DE APARENTE, LOCUL IN CARE AU PUS LA CALE EXPLOZIA SE TRADUCE IN ” MARILE LEGATURI” SI PE UCRAINIANCA CE S-A FACUT VECINA O VREME CU DARIA DUGHINA O CHEAMA ” LUPU” IN TRADUCERE…
    MASONERIE 100%…SATANISM …UNDE MAI PUI CA PE FATA O CHEAMA DARIA…CRIMA S-A PETRECUT DUPA ZIUA SCHIMBARII LA FATA…AU CALCULAT BINE CRIMINALII…SA SCHIMBE FATA RAZBOIULUI CU ACEASTA CRIMA..
    TREABA DE SATANISTI…CA NU DEGEABA FACEA NAVETA BORIS JOHNSON LA KIEV SAPTAMANAL…ASTA NU SE TERMINA AICI…

  3. Wolf ai delirium tremens ? Ai probleme psihice ? Imbecilitatatea ta este ereditara ? Trateazate ca geme tara de idioti cu nostalgii comuniste.

    • Iar tu, Radu tatii? Se pare că Wolf te-a ginit și de aceea tot postează. Hai, recunoaște că ai fost membru PCR!

  4. Imbecililor ati citit ca ARMATA NATIONALA RUSA este autoarea atnetatului sau nu va convine faptul ca in Rusia se gasesc patrioti care vor sa-i redea importanta ,nu prin crime contra unui stat suveran ci, prin castigarea respectului in lumea civilizata,prin ridicarea nivelului educational-cultural prin realizarile economico-sociale , care toate contribuie la cresterea nivelului de trai al rusilor ? Dr la ce poti astepta de la cititorii unei publicatii anti-occidentale , de atacare permanenta a tot ce s

    • Și care-i lumea aia civilizată? Poate lumea de apoi. Radu tatii, ia un calmant și culcă-te. Politica e pentru oamenii mari. Nu pentru cei ca tine. Apropo, atenție la virgule și limbaj.

  5. Va salut ! Trebuie documentat ca la carte. Nu e loc de razbunare, trebuue sa fie identificat(a) autorul si luat masurile legale. Cred ca Daria a fost aleasa sa fie victima. Asa a fost redusa la tacere ( era o ziarista cu impact asupra societatii ruse, articolele si interviurile sale debordau de patriotism ) si l_au scos din carti pe tatal sau. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Daria ! Rusia, nu te razbuna pentru aceasta crima ! Dumnezeu sa ajute Omenirea !

  6. Oricum te uiti atentatul e terorist. Ukraina a deschis niste usi care trebuiau sa stea ferm sub lacat. Acum rusii au un motiv sa declare statul ukrainian a fi terorist. Dar sigur ca a fost actiunea unui agent ukrainean ne aurtorizat de criminalul zzeky.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger