AcasăȘTIRI EXTERNEȘOC în lumea arabă: a murit în direct la o conferință internațională!...

ȘOC în lumea arabă: a murit în direct la o conferință internațională! – VIDEO

Moarte în direct la o conferință internațională - VIDEO / Foto: Twitter

Videoclipuri șocante care circulă pe rețelele de socializare arată momentul în care un om de afaceri din Arabia Saudită a murit după ce s-a prăbușit în timpul unui discurs pe care îl ținea la Conferința arabo-africană de la Cairo.

Omul de afaceri saudit ținea un discurs la conferință în „sprijinul realizărilor președintelui egiptean Abdel Fattah Al-Sisi”. În timp ce vorbea la microfon a căzut brusc pe spate, spre groaza asistenței.

Secerat în timpul discursului

Muhammad Al-Qahtani, președintele Consiliului de Administrație al Al-Salam Holding Company, l-a descris pe Abdel Fattah Al-Sisi, ca fiind decanul umanității și un om al păcii, înainte de a cădea la pământ, după cum a relatat arabi21.com.

Alte informații au sugerat că acesta îl lăuda pe președintele Emiratelor, Mohammed bin Zayed, în momentul în care și-a pierdut cunoștința.

Pew Twitter, au circulat informații potrivit cărora Al-Qahtani a murit în sediul polițiștilor de frontieră la Conferința arabo-africană, la care au participat reprezentanți ai organismelor și organizațiilor internaționale, regionale și arabe, precum și o serie de ambasadori și personalități arabe.

De asemenea, se crede că acesta se afla la conferință împreună cu soția sa din Emirate, Aisha Al-Jabri.

author avatar
Tudor Borcea
847 afisari

4 COMENTARII

  1. Probabil a murit de clima. Probabil ca era vaccinat. Marea majoritate daca nu chiar toti care mor brusc din cauza climei sant vaccinati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger