AcasăȘTIRI EXTERNEMiting auto la Belgrad, în sprijinul lui Putin / „Rusia și Serbia...

Miting auto la Belgrad, în sprijinul lui Putin / „Rusia și Serbia nu au nevoie de UE!”

Miting auto la Belgrad, în sprijinul lui Putin/„Rusia și Serbia nu au nevoie de UE”/„Frați pentru totdeauna”

Sute de mașinile decorate cu steaguri rusești și sârbe, precum și cu steaguri ale Republicilor Populare Donețk și Lugansk și portretele președintelui rus Vladimir Putin au străbătut străzile centrale din Belgrad.

Sute de mașini au luat participat la un miting auto în sprijinul Rusiei, la Belgrad, au declarat duminică organizatorii evenimentului.

„Putin, vă sprijinim”

„Numărăm participanții, tocmai mi s-a spus că caravana are peste 200 de mașini, dar este doar o parte din ea. Au fost mult mai multe mașini”, a declarat unul dintre organizatorii mitingului, reprezentant al organizației publice Narodna Patrola, pentru Tass.

Coloana de mașini se întindea pe câțiva kilometri, potrivit agenției ruse.

Mașinile decorate cu steaguri rusești și sârbe, precum și cu steaguri ale Republicilor Populare Donețk și Lugansk și portretele președintelui rus Vladimir Putin au circulat pe străzile centrale ale Belgradului.

Alți șoferi i-au salutat pe demonstranți cu claxoane în timp ce pietonii salutau mașinile.

Mitingul s-a încheiat la clădirea ambasadei Rusiei. Participanții au coborât din mașini și au scandat sloganuri „Rușii și sârbii sunt frați pentru totdeauna”, „Rusia și Serbia – Nu avem nevoie de UE”, „Putin, vă sprijinim”.

author avatar
Tudor Borcea
380 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger