AcasăȘTIRI EXTERNEMinune în Israel: au găsit tratamentul care vindecă rapid pacienţii bolnavi de...

Minune în Israel: au găsit tratamentul care vindecă rapid pacienţii bolnavi de Covid!

medicamente_covid

Israelienii se află foarte aproape să anunţe că au găsit tratamentul-minune împotriva noului coronavirus.

Allocetra, un medicament care a fost testat pentru prima dată pe pacienţii cu septicemie, acţionează prin mobilizarea propriilor mecanisme de reglare ale organismului pentru a tempera suprareacţia sistemului imunitar.

Cercetătorii de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv susțin că au obținut rezultate pozitive, în urma unor studii preliminare pentru un tratament dedicat COVID-19.

Testele preliminare arată că 29 din 30 de pacienți infectați și aflați în stare gravă cărora li s-au administrat un alt medicament, numit EXO-CD24, o dată pe zi s-au recuperat complet în doar cinci zile. Un tratament similar a fost anunțat și de Centrul Medical Hadassah.

Rata de vindecare: 95%

Un profesor cercetător de la Centrul Integrat de Prevenire a Cancerului a testat un medicament pe care l-a dezvoltat chiar el. El a administrat medicamentul pacienților cu forme medii și grave de COVID-19. Rezultatele au fost extrem de bune: rată de vindecare de 95%.

Se pare că EXO-CD24 nu ar fi scump și este eficient. Tratamentul trebuie administrat o dată pe zi, timp de 5 zile.

Pacienţii au fost externaţi la cel târziu 5 zile

Dintre cei 30 de pacienți cărora li s-a administrat medicamentul, 29 au prezentat o îmbunătățire semnificativă în decurs de doar două zile și au fost externați din spital trei până la cinci zile mai târziu.

Tratamentul este o infuzie de miliarde de celule apoptotice sau celule care mor în mod natural în organism.

Macrofagele şi alţi primi respondenţi imunitari se hrănesc din aceste celule, eliberând mai puţine semnale de alarmă ale citokinelor, care stârnesc o furtună de apărare în organism, greu de ţinut în frâu având în vedere multitudinea organelor afectate.

author avatar
Andrei Ștefan
969 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger