AcasăȘTIRI EXTERNEMinistrel de Externe al Israelului, depistat cu Covid-19

Ministrel de Externe al Israelului, depistat cu Covid-19

Ministrel de Externe al Israelului, depistat cu Covid-19

Șeful diplomației din Israel, Yair Lapid a contractat, luni, Covid-19. Potrivit primelor informații, ministrul se simte bine și a fost plasat în izolare.

Peste 21.000 de cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore, deoarece Israelul se confruntă cu un val deosebit de sever cauzat de varianta Omicron.

„Mă simt foarte bine pentru că sunt vaccinat”

Liderul opoziției și fostul prim-ministru Benjamin Netanyahu i-a urat lui Yair Lapid o însănătoșire grabnică, pe Twitter.

„Mă simt foarte bine pentru că sunt vaccinat”, a reacționat Yair Lapid.

Omer Bar-Lev, ministrul Securității Publice, este de asemenea pozitiv pentru coronavirus, precum și Alon Ushpiz, directorul general al Ministerului Afacerilor Externe.

La începutul acestei luni, Yair Lapid a recunoscut că au fost făcute greșeli în răspunsul guvernului la valul actual de Covid-19.

„În fața Covid-19, nu toate deciziile guvernamentale vor fi corecte. Nu există «zero eroare» în fața virusului, nici în Israel, nici în altă parte. Întrebarea este dacă vrem să fim supărați sau ne confruntăm împreună”, a spus el.

Yaïr Lapid a apărat și faptul că regulile sanitare se schimbă frecvent.

author avatar
Tudor Borcea
153 afisari

2 COMENTARII

  1. Ăsta sigur avea și a patra doză!!!! Ca și ceilalți! ȘI TOȚI SE SIMT „BINE”. Păi atunci de ce ne-au mai zis că sunt infestați? Că știm și noi faptul că dozele sunt inutile.

    DOZELE „PROTEJEAZĂ” ȘI „IMUNIZEAZĂ!!!!!

  2. A ha ha, astia sunt jidanii aia care l-au rezolvat pe Iisus, si acum se dau mari adoratori ai diavolului !! Muriti, bai cu totii, ca oricum sunteti prea multi idioti inutili prin Jidania aia de tarfe globaliste !! Bai, astia isi bat joc unul de altul non-stop, numai virtue signalling stiu sa faca dementii ordinari !! Ha ha ha 🙂 Nimeni nu va mai crede, bai iepuroilor de jidani tampiti, cu totii stiu deja ca sunteti o adunatura de cobai fazani, numai propaganda nazista imputita aveti in voi !! Sieg Heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger