AcasăȘTIRI EXTERNEMilioane de dolari, făcute scrum. Zeci de iahturi mistuite de foc într-un...

Milioane de dolari, făcute scrum. Zeci de iahturi mistuite de foc într-un port din Seattle – VIDEO

incendiu

Un incendiu masiv a cuprins portul de agrement din Seattle, Statele Unite, distrugând zeci de ambarcațiuni. Suspect a fost arestat, transmite USA Today.

Un suspect a fost arestat miercuri, acesta având legătură cu un incendiu masiv care a distrus zeci de ambarcațiuni la un depozit de bărci din Seattle.

30 de iahturi s-au făcut scrum într-un port din Seattle

Peste 30 de iahturi au fost distruse după ce incendiul a cuprins instalația și o altă clădire din apropiere de Portage Bay, a declarat Departamentul de Pompieri din Seattle într-un comunicat.

Imaginile dramatice de la fața locului au arătat rămășițele carbonizate ale unei structuri și nori negri de fum care se ridicau lângă apă.

Aproximativ 80 de pompieri au răspuns la incendiu în jurul orei 2 dimineața, împreună cu unitatea de patrulare portuară a Departamentului de Poliție din Seattle și Garda de Coastă a SUA. În jurul orei 6 dimineața, pompierii au transmis pe Twitter că incendiul este sub control.

Mai târziu a fost descoperit un bărbat de 32 de ani pe o barcă acostată lângă incendiu, a declarat poliția din Seattle. Bărbatul a fost arestat și internat în stare stabilă. Acesta urmează să fie trimis la închisoare pentru acuzații de incendiere, potrivit poliției.

author avatar
Andreea Vlad
510 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci..e la fel ca si cu trenurile…cineva(nu stim cine)…se razboieste cu altcineva..si isi fac unii la altii tot felul de magarii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger