AcasăȘTIRI EXTERNEMiliardarul Epstein i-a copt-o prințului Andrew! Informația care aruncă totul în aer

Miliardarul Epstein i-a copt-o prințului Andrew! Informația care aruncă totul în aer

Epstein

Miliardarul Jeffrey Epstein, condamnat pentru infracțiuni sexuale, ar fi încercat să colecteze materiale compromițătoare despre prințul Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II a, forțând o minoră să întrețină relații sexuale cu acesta, potrivit unor noi documente date publicității de o instanță din New York.

Documentele vorbesc despre presupusa întâlnire care a avut loc pe insula privată a finantatorului american din Virgin Islands. Unul dintre documente conține relatări despre faptul că Epstein ar fi instruit o fată, cunoscută cu numele de Virginia Roberts Giuffre, „să-i ofere Ducelui de York tot ceea ce îi cere și să îi relateze apoi detaliile abuzului sexual”, scrie The Guardian.

Se presupune că Epstein a forțat-o pe fată să facă sex cu oameni puternici pentru a obține câștiguri profesionale, personale, politice și financiare, folosindu-se și de șantaj. Pe lista acestuia s-au aflat politicieni americani proeminenți, oameni de afaceri influenți, președinți ai unor state străine, un celebru premier și alți lideri ai lumii. Potrivit documentelor prezentate în instanță, prințul Andrew ar fi încercat să facă lobby în SUA pentru a obține o înțelegere favorabilă inculpatului Epstein.

Documentele prezentate fac parte dintr-un proces civil început în 2015, în care Epstein și fosta sa parteneră Ghislaine Maxwell erau acuzați de abuz sexual de către Giuffre, în vârstă de 36 de ani acum. De asemenea, a susținut că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu prințul Andrew, dar el negă vehement.

Prințul Andrew, acuzat că a participat la o orgie sexuală

Jane Doe #3 a fost forțată să participle la o orgie sexuală cu Prințul Andrew de trei ori, respectiv pe Insulele Virgine, apoi la apartamentul din Londra al Ghislaine Maxwell și la New York. Mărturiile au fost făcute publice după ce judecătorul de caz a respins o tentativă a lui Maxwell de a le tine secrete.

Conform relatărilor din proces, Jane Doe #3 ar fi fost abordată de Maxwell în 1999, când avea 15 ani. Epstein ar fi folosit-o ca sclavă sexuală din 1999 până în 2012, înainte ca aceasta să reușească să evadeze într-o altă țară.

Jeffrey Epstein s-a sinucis în penitenciarul din Manhattan, pe 8 august 2019. Maxwell a fost arestată recent sub acuzații federale că a recrutat cel puțin trei fete, inclusiv una de 14 ani, pentru ca Epstein să facă abuzuri sexuale în anii’ 90. Procurorii au spus că și ea a participat la abuzuri. Maxwell se află în prezent după gratii în așteptarea procesului din New York.

author avatar
Andreea Vlad
757 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai pe unde credeti ca a ajuns Alexandra de a fost totul musamalizat la cel mai inalt nivel ? De ce a venit in Romania comandantul pe Europa al trupelor americane ? Si de ce a sunat tarfa de Birchall (Ghislaine Maxwell aa noastra ) personal familia ? Ce treaba avea ea ca „ministresa” a justitiei din RomanIa(D) sa comunice astfel de vesti? Ca sa nu mai zicem ca barbata-su Martin Birchall se afla pe lista de contacte ale lui Epstein. Eu pariez ca Birchall e proxeneta care a dus-o pe Alexandra Macesanu in America pentru a fi data pedocabalei. luiza melencu e psoibil sa fi fost dusa in Italia dar Alexandra a fostr comanda speciala, din catalog!

  2. si daca barbat-su nu e jidan atunci are legaturi cu pedofilii jidani , ea fiind absolventa de cursuri Ronald S. Lauder Foundation si Lauder-Reut Educational Complex „with the support of Israeli Ministry of Education, Senior Division of External Relations”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger