AcasăȘTIRI EXTERNEMilano, sub ASEDIU! Romii români şi bosniaci se bat cu bâte, răngi...

Milano, sub ASEDIU! Romii români şi bosniaci se bat cu bâte, răngi și topoare!

carabinieri_fi

Oraşul Milano este terorizat în aceste zile de romii români şi bosniaci. Ce au de împărţit? Supremaţia într-un cartier în care locuiesc aceste clanuri.

Recent, mașina unei familii de români a fost incendiată. Locuitorii zonei sunt disperaţi. Cer ajutorul autorităților, solicitând chiar intervenția directă a ministrului de Interne.

S-au bătut pe străzi cu bâte, răngi și topoare

Bătaia generalizată s-a soldat cu mai mulți răniți, între care o femeie și doi copii. Totodată, au fost distruse mai multe mașini. Miza o reprezintă clădirile ocupate în mod abuziv de familii si grupuri de romi.

Pentru a calma scandalul, polițiștii italieni au fost nevoiți să intervină cu mașini blindate și echipamente antirevoltă.

Echipaj fix de poliţie

Soluţia temporară pe care au găsit-o italienii: un echipaj fix poliție în zonă și să mărească numărul patrulelor de seară ale poliției locale.

„Suntem într-un punct fără întoarcere, acesta nu poate fi Milano. Puținii locuitori obișnuiți din via Bolla merită respect și legalitate, cu siguranță nu scene demne de vestul sălbatic”, a spus, la rândul său, Stefano Pavesi, u consilier local.

author avatar
Andrei Ștefan
839 afisari

7 COMENTARII

  1. Romii români şi Romii bosniaci?
    in monumentale lucrare
    Ce limbi se vorbesc pe glob? Front Cover. Lucia Wald, Elena Slave. Ed. Științifică, 1968
    sunt 2 fraze mai si late:
    suspectam o ne-intelegere inter-culturala,
    nu au gasit „un numitor comun”

  2. EI , DREPTURILE OMULUI, CE POTI SA FACI ? PANA ACUM II FACEAM PASTA DE MICI SI VINDEAM MICII LANGA DOMUL DIN MILANO……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger