AcasăȘTIRI EXTERNEMila Kunis, născută la Cernăuţi, și Ashton Kutcher - donaţie impresionantă pentru...

Mila Kunis, născută la Cernăuţi, și Ashton Kutcher – donaţie impresionantă pentru poporul din Ucraina (VIDEO)

mila kunisMila Kunis, născută la Cernăuţi, și Ashton Kutcher - donaţie impresionantă pentru poporul din Ucraina

Mila Kunis și Ashton Kutcher îi susțin pe cei afectați de războiul din Ucraina, țara în care actrița s-a născut. Actriţa, în vârstă de 38 de ani, și soțul său au postat o declarație video pe Instagram despre situația dramatică din Ucraina, dar și despre modul în care vor să ajute.

Kunis a început prin a spune că se consideră americancă și este mândră de acest lucru, având în vedere că familia ei s-a mutat în America atunci când ea avea șapte ani. Cu toate acestea, actrița spune că „nu a fost niciodată mai mândră că este ucraineancă”.

Cuplul a donat 3 milioane de dolari

Ashton și cu mine am decis să oferim o donație de 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org și Flexport.org prin intermediul GoFundMe.org, într-un efort de a strânge 30 de milioane de dolari”, a spus Mila în video-ul publicat pe Instagram.

Până vineri la prânz, campania a acumulat fonduri de peste trei milioane de dolari, cea mai mare donație, de 2,5 milioane de dolari venind din partea omului de afaceri și filantropului american Ron Conway.

Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. Deși familia mea s-a mutat în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983″, a scris Mila pe pagina de campanie GoFundMe.

Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși, care merită ajutorul nostru când au nevoie de el”, a continuat actrița.

Și niciodată nu am fost mai mândru că sunt căsătorit cu un cetățean ucrainean”, a răspuns Ashton Kutcher.

author avatar
Andrei Ștefan
785 afisari

4 COMENTARII

  1. Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi , poreclit Benya , fondatorul PrivatBank , e a treia persoana bogata din Ucraina , dupa Rinat Ahmedov si Viktor Pinciuk , abia pe locul 1941 ca cea mai bogata persoana din lume . Tu ce vroiai , sa ajunga banii la Mordashow ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger