AcasăȘTIRI EXTERNEMiami, sub ape! Sudul Floridei, măturat de ploi - FOTO&VIDEO

Miami, sub ape! Sudul Floridei, măturat de ploi – FOTO&VIDEO

miamiMiami, sub ape! Sudul Floridei, măturat de ploi - FOTO/VIDEO / captură video

Prima amenințare tropicală a sezonului uraganelor a măturat sudul statului Florida, lăsând în urmă străzi inundate, șoferii blocați în mașini și autoturisme avariate de copacii căzuți.

Multe părți din sudul Floridei au fost lovite de ploi abundente, inundații locale și vânt sâmbătă, după ce furtunile care au lovit anterior Mexicul s-au mutat în tot statul.

Inundații de proporții în Miami

Capitala statului, Miami, se află sub ape, autoritățile emițând mai multe avertizări populației, potrivit CBS NEWS.

„Aceasta este o situație periculoasă și care pune viața în pericol. Călătoriile în aceste condiții nu sunt recomandate.”, a scris primarul orașului Miami pe Twitter.

Orașul s-a aflat practic sub ape. Străzile era impracticabile pe parcursul întregii zile de sâmbătă, iar numeroase persoane au rămas captive în mijlocul apelor.

Consumul de apă potabilă, limitat

Înotul, pescuitul și navigația au fost interzis ca măsură de precauție. De asemenea, locuitorilor li s-a cerut să scadă consumul de apă „în măsura posibilului” până când inundațiile se vor atenua.

Centrul Național pentru Uragane din Miami a declarat că furtuna, cunoscută cândva ca Agatha în Oceanul Pacific, va fi cunoscută sub numele de Alex în bazinul Oceanului Atlantic, dacă va ajunge la statutul de furtună tropicală.

author avatar
Andreea Vlad
437 afisari

4 COMENTARII

  1. Alo, sponsorii lui Klaus Iohannis si prietenii Elenei Udrea, Narcisa Georgescu &comp…va cauta sf.ilie…stiti ca el arde sau ineaca tot…dar tot va trazneste!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger