AcasăȘTIRI EXTERNEMesaje de Anul Nou. Putin spune ce președinți a șters de pe...

Mesaje de Anul Nou. Putin spune ce președinți a șters de pe listă

vladimir putinVladimir Putin, în inspecție pe front, în Ucraina. Ce a anunțat Kremlinul

Președintele rus nu le va trimite urări de Anul Nou omologilor săi american și francez, Joe Biden și Emmanuel Macron, și nici cancelarului german Olaf Scholz, a anunțat, vineri, Moscova, în contextul războiului început de Rusia în Ucraina.

Pe de altă parte, Vladimir Putin a salutat deja mai mulți lideri, mai apropiați de Kremlin.

„Nu avem nici un contact cu ei”

Vladimir Putin nu le va trimite urări de Anul Nou președintelui american Joe Biden, președintelui francez Emmanuel Macron și cancelarului german Olaf Scholz, a anunțat vineri  Kremlinul, în plină criză între Moscova și Occident de la ofensiva rusă în Ucraina.

„Acești omologi nu ne trimit nici un fel de felicitări. De fapt, nu avem niciun contact cu ei. Și, având în vedere actele neprietenoase pe care le întreprind în mod constant, președintele nu le va trimite nici un fel de urare” la sfârșit de an, a declarat purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

În schimb, Vladimir Putin a trimis deja urări de bine pentru 2023 mai multor lideri mai apropiați de Kremlin.

Potrivit unei liste publicate vineri de președinția rusă, Vladimir Putin i-a felicitat pe președintele chinez Xi Jinping, pe președintele turc Recep Tayyip Erdogan, pe președintele sirian Bashar al-Assad, pe președintele venezuelean Nicolás Maduro și pe premierul indian Narendra Modi.

Potrivit Kremlinului, el a trimis salutări și la adresa a doi foști lideri occidentali, Silvio Berlusconi și Gerhard Schröder.

author avatar
Tudor Borcea
1.068 afisari

28 COMENTARII

    • Are unde sa trimita, in statele CSI, la fratii lor mongoloizi: Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan (lui Borat), Armenia, etc.

      • RETARDATULE, S O FUTI PE MA TA DE ANUL NOU, CA O FELICITARE DE LA PUTIN, PANARAMA DRAQ…

    • Viață lungă lui Vladimir Vladimirovici Putin! La mulți ani cu sănătate! Long live Russia!

  1. Pilotule presupun ca ii urezi criminalului Putin la multi ani in spatele gratiilor, adica pana cand o crapa

  2. La mascatul Bideu si la mascatul Macrou ma asteptam sa le-o dea prin guritza, dar la Shrotz nu m-am asteptat.

    Cand Shortz a fost trimis cu misiune in China ca sa negocieze intrarea Germaniei in Brics, s-a ajuns la o intelegere cu Rusia sa le dea gaz nemtzilor sa nu faca tzurtzuri in aceasta iarna, si impreuna cu Rusia si Anglia, Germania sa trimita trupe speciale in Zug, Elvetia, sa extermine reptilele ascunse acolo: Rockefeller si Rothschild.

    Probabil ca Shotz a mancat kk nemestecat si Germania nu si-a respectat angajementul, motiv pentru care Putin ii trimite acest mesaj: ,,Te caut sa ti-o trag, perversule”.
    Asa patzesti cand te dai la Urs fara par.

  3. La multi Ani domnule PUTIN !La multi ani RUSIA!. Sa va ajute Dumnezeu sa redati popoarelor teritoriile furate de nazistii ucraineni, care si-au pus in frunte pe acest actoras cersetor.

  4. La Multi Ani Dommule Presedinte Vladimir Putin! Va doresc sa castigati razboiul ce-l duce Federatia rusa contra leprelor naziste ce sunt finantate de criminalii americani si slugile lor europene.
    Speram ca sa faceti curatenie si la noi ce am devenit o colonie jefuita de hienele capitaliste. Traiasca in veci mareata Rusie!

  5. La Multi Ani dl. PUTIN! Sá auzim de bine, adica sa nu se infiinteze veci patri khazarilor!

  6. Am citit ca turnatorul security per it vechi si nou, Marmureanu, iar ameninta Romania cun un mare cutremur. Vrancea NU POATE genera un CUTREMUR NATURAL mai mare de 6,5 scara Richeter!
    Numai cu HAARP se poate crea un mare cutremur peste 7 scara Richter in Romania.
    Daca in Romania va mai fi un cutremur mai mare de 6,5 pe scara richter sa stiti ca acel cutremur este un CUTREMUR PROVOCAT ca si cele trei: 1940, 1977, 1986.

    Care este scopul acestui anunt? Acesta este un motiv pentru care romanii intra in panica, desigur. Exista doua scari : Mercalli, care descrie amploarea cutre-murului dupa distrugerile care au avut loc, si SCARA Richter, care a fost folosita incepand cu 1943 cand a fost inventat seismograful cu care se poate vedea aplitudinea cutremurului.Specialistii au facut o paritate intre cele doua scari pentru a intelege aplitudinea cutremurelor mai vechi de 1943. Daca un cutremur este evaluat pe scara Mercalli la 8 grade, asta inseamna ca pe scara Richter acel cutremur a avut doar 6 grade.Conform datelor statistice oficiale, cele mai mari cutremure petrecute in Romania incepand cu 1802 au avut 8,5 pe scara Mercalli, adica 6,5 pe scara Richter.
    Doar trei cutremure au depasit aceasta valoare de 6,5 .Primul in 1940, cand Romania nu intrase in razboi, si dupa cutremur a fost fortata de Cabala sa intre in razboi in 1941,ca sa aiba cine plati daune de razboi. Al doilea in 1977, cand Romania nu avea datorii la FMI si BM – banci particulare ale reptilei Rockefeller. Dupa cutremur Ceausescu a imprumutat de la FMI sa refaca tara. In prostia lui, Ceausescu a infometat poporul ca sa plateasca datoria repede la FMI, dar FMI nu a acceptat acest lucru, si Ceausescu a deschis un cont in strainatate unde a depus banii care primeau dobanda, din care platea imprumutul la FMI.In timpul falsului proces, Ceauscu a tot fost intrebat de ,,contul din strainatate’’ pentru ca poporul sa creada ca cizmarul a furat banii romanilor. Ceausescu a fost schingiuit pana a spus contul, iar cel impuscat langa Sinistra era doar sosia lui. Din acei bani unii si-au facut televiziuni, vile, etc, iar romanii se bucurau de ,,libertate’’ si mai plateau inca o data datoria catre FMI. Al treilea in 1986, pentru ca FMI a aflat de intentiile lui Ceausescu de a le plati anticipat datoria, a mai comandat un cutremur de peste 7 grade. In Romania nu s-a intamplat nimic, dar in Chisinau au cazut 4 blocuri si au murit 100 de oameni.
    De multi ani Romania este amenintata de un nou mare cutremur, despre care toti Platitii in frunte cu turnatorul Marmureanu, ne vorbesc in termeni bambastico-stiintifici despre ,,un mare cutremur’’.

  7. Cel mai bine ar fi ca rusnakul salbatic de la Kremlin sa il stearga definitiv de pe lista,la propriu, pe comediantul pitik nazist de la Kiev, pe zdreanta ratata de zdrelinski, care e un criminal mai mare ca hitler si stalin la un loc !! Iar la ceilalti din lista, sa le trimita cateva plicuri cu surprize-surprize 🙂 Bai nazistilor azovist-banderisti de la Kiev, nu uitati ca postasul de la Kremlin bate intotdeauna de 3 ori, iar daca nu deschizi, iti mai da si un cap in gura, de Anul Nou, bai komikarule ordinar nazist de zdrelinski, sa ajungi sa caci kuie in tota nul 2023, asa sa te ajute Dumnezeu, bai satanistul lui peste prajit care te ascunzi in bunkar langa granita cu Polonia !!

  8. La multi ani, Occidentului ! La multi ani , Rusia ! La multi ani, mister Biden ! La multi ani, Vladimir Vladimirovici ! La multi ani, Volodimir Zelenski ! ( ordine alfabetica ). Vrem pace in Lume si o sa fie pace, anul viitor ! Asezati_va la masa impreuna si gasiti solutia ideala sa fie pace ! La multi ani tuturor !

  9. Hai noroc si la multi ani! sa bem carafe, stacane si stacanele din sangele copiilor si femeilor din rusia in anul ce vine!

  10. Alex, esti khazar din Ucraina ?
    Numai astia mananca oameni, beau sange de copii si si-o sug intre ei.

    Esti si tu unul dintre oamenii lui Poponel Zelenski, unul dintre rapitorii a peste 35 de mii de copii pe care i-ati ascuns in beciuri si in cladiri insalubre ?

    Tu ai stropit cu benzina si ai incediat de vii 65 de copii de pana in 8 ani, si apoi ai fugit ca un las ?

    Tu esti cel de pe net care te-ai filmat mancad carne de om, de soldat rus ?

    Si tu ai fost printre cei care s-au ascuns ca lasii in laboratorul biologic al NATO de sub uzina metalurgica, luand ostateci civili care sa va apere de soldatii rusi ?

    ,,Viteaz soldat” nazist drogat si inchinator la Satana esti !

        • Domnul Alex, nici in gluma sa nu mai spuneti asemenea lucruri ingrozitoare…… Imi permit sa va spun aceasta tinand cont ca sunteti tanar si nu vorbiti cu rautate, dar sunt unele lucruri cu care nu se glumeste….. La multi ani cu sanatate tuturor, de la Dublin la Vladivostok. !

          • Eu abia daca pot omora o musca, dar nu inteleg cum poti sa fi pro rus si sa sustii un razboi dat pe resurse si ascuns sub ideologia: binele rus contra satanelor din vest, decadente si depravate, denazificare, ucraina si rusia acelasi popor. Ca pro rus din romania, sa te bucuri ca rusii ii omoara pe ucraineni, femei, copii la mall, in casa si soldatii mobilizati cu forta, de parca ar vrea cineva sa se bage intr-un tanc sau elicopter care sunt moarte sigura, cele mai usoare tinte. S-ar baga Putin sau Zelenski intr-un tanc sau elicopter ca sa arda de vii acolo?

      • Daca spui adevarul esti pro rus ?

        Rusia a pornit aceasta actiune care acum datorita NATO a devenit razboi, pentru ca NATO nu si-a respectat propriul angajament luat in 1991 fara a fi cerut de Ruria – sa nu extinta alianta spre Est. Acum NATO este aproape de Moskova, lucru de neacceptat pentru ca asa-zisul scut de la Deveselu si altele, pot contine si rachete cu raza lunga de actiune, nu numai rachete antiaeriene, care in 5 minute pot lovi orice punct strategig de pe teritoriul Rusiei. Lucru de neacceptat.
        Rusia este cea mai mare tara ortodoxa si nu poate fi inghitita de Cabala inchinatoare la Satana, asa ca jivinele vor s-o nimiceasca.
        Motivul real al intrarii rusilor in Ucraina, Tara Satanei, a fost acesta, pentru ca Poponel Zelenski cel original a cerut intrarea Ucrainei in NATO.
        Al doilea motiv pentru ca ar trebui sa gandesti ca nu doare, este faptul ca armata rusa a distrus 31 de laboratoare militare de arme biologice, printre care 3 ale Mossad, care fabricau RABIA cu care voiau sa extermine omenirea.Acest microb aruncat din aer ar fi dus la un carnagiu planetar si in 6 luni omenirea disparea, mancandu-se oamenii intre ei. Desi rusii stiau ca exista, dar nu stiau citi si unde, trupele speciale rusesti au descoperit intai intamplator o grota sapata in pamant intr-o padure unde erau ascunsi copii de multe nationalitati, rapiti de oamenii lui Zelenski. Pana in Mai au gasit peste 35 de mii de copii pregatiti pentru a fi vanduti satanistilor pentru viol si ritualuri satanice. Putin a vrut ca pana in Mai sa incheie actiunea, dar NATO, CIA, Mossad si UE au bagat batul prin gard ca sa se ajunga la razboi mondial, asa cum l-au programat satanistii inca dinainte de 1871 cand au programat toate cele trei razboaie mondiale.
        Primele doua le-a iesit dar acesta s-a varsat pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din Ucraina.
        Probabil ca aceste lucruri nu-ti spun nimic si de aceea il consideri erou pe Poponel Zelenski si criminal pe Putin.
        Rusii au filmat toate actiunile lor pe campul de lupta, si unele inscenari ale nazistilor lui Poponel, care si-au omorat proprii concetateni ca sa dea vina pe armata rusa. Putin i-a spu lui Trump ca toate aceste imagini vor fi facute publice cand omenirea va vrea sa stie adevarul. Va veni si acest moment.
        Atunci multi isi vor iesi din minti la propriu cand vor vedea ce grozavii au facut nazistii ucrainieni.
        Sa vezi atunci ce ,,metafore” o sa faci la Balaceanca daca ai suflet, constiinta si putina compasiune umana.
        Nu cred ca vei mai glumi niciodata cu asemenea lucruri pe care ti le-a servit mass-media Vanduta cu Tembelizorul si cu presa scrisa contra-cost.
        ,,Doamne, vino sa vezi ce-a mai ramas din oameni !”

  11. E dupa simpatie, domnul Alex….. Sigur , nu dorim morti nevinovati si aveti dreptate cu Vladimir Vladimirovici si Volodimir sa fie in fruntea trupelor , fiecare…… Sincer, am cunoscut si rusi si ucraineni. Nu sunt rai nici unul nici celalalt dar, Dumnezeu sa ma ierte, parca ii simpatizez mai mult pe rusi….. Sa_mi fie cu iertare ! Stima si respect ! Dumnezeu sa ajute Omenirea ! La multi ani !

  12. Adevarul ii va cerne pe toti sa vedem care se salveaza si care se duce la talpa iadului!!

  13. V.Putin si armata rusa au incurcat-o !

    Ucraina are arma de inalta precizie cu raza lunga de actiune: Borcanul cu gobonele la sare si pastarnac !

    Muistul Zelenski a felicitat o gospodina care a inventat arma cu care a doborat o drona ruseasca.

    Armele trimise de americani, nemti, si alte zoi, au fost vandute pentru Ca Cabala sa aiba bani pentru continuarea genocidului planetar cu arma militara 5G si cu vaccinul ucigas.

    Germania a ramas fara armament sa se apere, si fara gaz de la rusi, si nici borcane cu gogonele nu au ca sa le trimita khazarilor sa doboare dronele, avioanele, tancurile si rachetele supersonice rusesti.

    Americanii nu au nici gogonele, pentru ca Incalzirea Globalista le-a inzapezit drumurile si rezerva strategica de gogonele atomice la sare cu pastarnac nu poate fi transportata pe autostrazile cuprinse de Inzapezirea Globala, asa ca Poponel Zelensky va trebui sa apeleze la Gospodinele Rezerviste Stahanoviste promovate de inaintasul lui khazar Stalin, pentru a se inrola in armata nazista a khazarului satanist Muistul Zelenski, dar sa vina cu armamentul de acasa – gogonelele, pentru Ca Cabala le va fi recunoscatoare si le va adminstra un vaccin care ucide repede si gospodinele nu vor suferi mult ca altii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger