AcasăȘTIRI EXTERNEMesaj ȘOC! Un senator american îndeamnă la ASASINAREA lui Putin! „Cineva din...

Mesaj ȘOC! Un senator american îndeamnă la ASASINAREA lui Putin! „Cineva din Rusia să-l elimine”- VIDEO

Mesaj ȘOC! Un senator american îndeamnă la ASASINAREA lui Putin! „Cineva din Rusia să-l elimine”- VIDEO (foto: captură video Twitter)

Pe măsură ce se află noi informații cutremurătoare din Ucraina, stat afectat de cea de-a noua zi de la izbucnirea războiului, după invazia rusă, apare un mesaj șocant venit de la un parlamentar republican de dincolo de Ocean. 

Senatorul Lindsey Graham a declarat joi noapte că președintele rus Vladimir Putin ar trebui să fie asasinat de propriul popor, sugerând că ar fi singurul mod de a pune capăt crizei precipitate de invazia rusă a Ucrainei, anunță Wall Street Journal.

Prima afirmație în această privință a fost făcută într-o apariție în emisiunea lui Sean Hannity, de la Fox News. Însă pe lângă această declarație, senatorul american a transmis și două mesaje postate pe rețeaua de socializare Twitter.

„Există un Brutus în Rusia? Există un colonel Stauffenberg mai de succes în armata rusă?”, a întrebat senatorul, într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare amintită. „Singurul mod în care se termină asta este ca cineva din Rusia să-l elimine pe tipul ăsta. Ai face țării tale – și lumii – un serviciu grozav”, a completat acesta.

Și nu a fost singurul tweet pe acest subiect. „Singurii oameni care pot rezolva acest lucru sunt poporul rus. Ușor de spus, greu de făcut. Dacă nu vrei să trăiești în întuneric pentru tot restul vieții, să fii izolat de restul lumii, într-o sărăcie extremă, și să trăiești în întuneric trebuie să faci un pas în față.”

Recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea lui Putin

Mesajele senatorului din SUA au venit în contextul în care recent se aflase că o recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui rus Vladimir Putin a fost oferită ofițerilor militari de către antreprenorul rus Alex Konanikin, într-o postare pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerului (ofițerilor) care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca criminal de război în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn – citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman
486 afisari

12 COMENTARII

  1. Il injura toti pe gunoiul asta pe twitter:))))))) publicati si miile de mesaje ale cetatenilor americani care ii cer MINIM demisia. altii chiar cer sa fie arestat de urgenta… un imbecil care cere asasinarea unui presedinte apare ca exemplu. incredibil ce idiot este autorul asta Coman A.

  2. Ba, dar pe atatia caligula care i ati avut voi i ati asasinat , nu ca putin ar fi unul bun dar nu trebuie ba sa vorbiti voi ca e de cacao!!!

  3. Un senator american instiga la crima!Ne mai întrebăm de ce ce este atât de multă violenta in lume daca ăștia care o conduc promovează crima

  4. Poate il vor gasi cu ocazia asta pe asasinul lui JFK si-l vor trimite la munca.De 60 de ani il cauta si nu il mai gasesc.

  5. Cineva din SUA sa-l elimine pe Joe.!…ce ziceti de asta!. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.!

  6. Mare greseala sa spui asta,te descalifici complet.Am ajuns sa traim niste vremuri absurde,totul e mizerabil in politica.Rusii nu au avut prea multa democratie dar in USA eu totusi credeam in republicani ca si fiind „baietii buni”. Acum sunt dezamagit si dezgustat,nu mai cred in politicieni.Bleahhh ce jeguri

  7. @RobinHood…NU eu „gresesc”,ci senatorul (dement) SUA, Lindsey Graham, care face astfel de declaretii iresponsabili,care se pot intoarce oricand si in america,. El instiga ca un IRESPONSABIL. (asta vrea sa se bage singur in seama,pentru publicitate mass-media). Citeste atent articolul.!

    • @ABC-Eu m-am referit la senatorul respectiv nu ma intereseaza ce spun altii despre subiect,deci nu era vorba de ce ai scris.Acum probabil ca o sa pricepi

  8. Un milion de dolari e foatre putin. Cu un miliard poate s-ar deranja cineva, iar aceasta suma nu e deloc mare daca te gandesti cati bani se cheltuiesc acum in legatura cu starea creata. Dar poate ca unii prefera sa cheltuiasca banii pe razboaie, nu pentru rezolvari.

  9. Ei sunt obisnuiti cu asasinarea preseditilor proprii.Ce ati uitat? Nu le convine ,,elitelor’ ce face presedintele ales,glontul in cap este solutia.Sunt criminali ,sau nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger