AcasăȘTIRI EXTERNEMercenarii de pe frontul din Ucraina s-au predat. Gest incredibil la momentul...

Mercenarii de pe frontul din Ucraina s-au predat. Gest incredibil la momentul capitulării (FOTO)

Soldaţii care luptă de partea rulilor pe frontul din Ucraina au luat o decizie suprinzătoare. Unii s-au predat armatei lui Zelenski. Surse au afirmat că e vorba de mercenarii străini.

Armele din SUA și alte echipamente NATO s-au dovedit utile dar nu decisive, în timp ce ucrainenii au capturat câteva sate de la începutul operațiunii.

Mercenarii s-au predat fluturând steagul alb

În imaginile difuzate de postul CNN există o secvență (la minutul 1:53 în materialul video încorporat, n.r.) în care soldații ruși flutură un steag alb, semnalând că vor să se predea.

Rusia își motivează soldații mințindu-i că eliberează Ucraina de „naziști”. Pentru Ucraina, este o luptă de supraviețuire ca națiune, care atrage ajutor din toată lumea.

Ucraina a impus un embargo știrilor despre ofensiva din sud și ține secret numărul victimelor, tocmai pentru a nu-şi compromite misiunea.

author avatar
Andrei Ștefan
2.874 afisari

20 COMENTARII

  1. SI eu ma tot intreb cum de nenea asta scrie la gazeta. Ce-a ajuns si jurnalismul in ziua de azi …

  2. Ucraina a pus embargo pe stiri fiindca asazisa ofensiva esueaza peste tot,stimabile.Si nu mai muri de grija Ucrainei ,vezi ca a ta va dispare mai repede fiinca s-a umplut de prosti si slugi.

  3. „Ucraina a impus un embargo știrilor despre ofensiva din sud și ține secret numărul victimelor, tocmai pentru a nu-şi compromite misiunea.” Bine că nu au nici o reținere în a arunca pe piață, atât ucrainenii cât și americanii și englezii, pierderile rușilor, de parcă au fost în teren și au numărat la sânge tehnica și morții acestora. Cât privește pe cei care, cică, s-au predat, asta seamănă cu ajungerea americanilor pe lună – flutură steagul în bătaia vântului. De ce trebuie să credem tot ceea ce spun ucrainenii și sponsorii lor în ale războiului fără să auzim/citim știri și din alte surse, pe cât posibil independente?

  4. Nu,ba,trebuie sa scrie adevarul ,atat.Cine sa mai aiba incredere in minciunile zelenskyste dupa borcanul cu muraturi,Bucha,rusii care furau rufele de pe sarma sau hotii din pietele din Kiev prezentati pe post de prizonieri rusi.Si multe altele asa ca mars la cotet.

  5. Singurii mercenari sunt cei care lupta in central Africa din grupul Wagner. De ce Wagner nu stiu ca era compozitorul la care mergea domnul Hitler mereu nu stiu daca Wagner poate fi inteles, dar mergea din simpatie la amicitia familiei lui.

  6. Andreea fetița mică cu portbagajul spart, ai ratat Știrea cu bunicul Ucrainian ce a doborât un avion cu o pușca cu Alice. Te înțelegem ca esti in țara Lu Alice, dar mi a înghețat picioarele de la minciunile tale

  7. Scrie fă ce mai face idolul vostru Fane Vancica. Sau daca mai candidează la NATO al cu 6 case. Dar prostănacul de gioana ce zice de flancul de est.

  8. Tot mai mult îmi plac textele acestui Andrei Ștefan. Mă distrează prin gradul lor de stupizenie. Din păcate, Andriuska se crede mare jurnalist. O fi studiat încă din grupa mică, de la grădiniță, cu însuși G. Soros… Doamne, mare e grădina ta!

  9. La jidanul de Zdrelinski a ramas numai carnea de tun, cei care chiar stiau sa lupte au dat coltul demult, iar rusnacii aia salbatici si-au atins deja obiectivele !! Oricum, e numai chestiune de timp pana nazistii aia azovisti-banderisti din Kiev isi iau niste ciuperkute atomice peste ceafa lor lata de maimutze salbatice !! Nimeni nu mai crede nimic din propaganda nazista occidentala, la iarna aia toti o sa faca Miau, Miau, sa vezi ce minuni o sa faca foamea si frigul din ei 🙂

  10. Asta andrei stefan e cel mai prost din “jurnalist” din tot ce poti citi! “Rusii ii mint pe mercenari” :))))) asa ceva… cumetre, dupa 6 luni cand rusii castiga tot, tu inca mai spui ca rusii pierd?? Ce imbecil :))))

  11. CIRCARUL ZELINSKY A REGIZAT O NOUA MOMEALA ,NU-I SINGURA DE LA INCEPUTUL CONFLICTULUI !.
    Doar formatiile rusesti WAGNER erau acuzati de mercenariat ,dar nu-i cazul .
    In rest de partea rusilor n-au fost mercenari !, la inceput au fost utilizati si recruti rusi cu o pregatire sumara ,motiv pentru care pierderile au fost mari.
    Vezi stirea de ieri cand ucrainienii au recunoscut pierderile in asa zisa ofensiva 5-1 !!!!!!!!!!!!!!,5 ucrainieni /1 rus !,iar azi vii si spui ca s-au predat rusii !!!!!!!!!,
    E CUSUTA CU ATA ALBA !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger