AcasăȘTIRI EXTERNERușii, turbați de furie! Europa și SUA, AMENINȚATE CU ARMA NUCLEARĂ dacă...

Rușii, turbați de furie! Europa și SUA, AMENINȚATE CU ARMA NUCLEARĂ dacă se opun anexării Donbasului!

(foto: facebook.com/Dmitry.Medvedev)

La o zi după ce Vladimir Putin a ieșit cu anunțul despre o mobilizarea parțială, avertizând că Rusia este pregătită să folosească „toate mijloacele” sale de apărare, inclusiv cele nucleare, pentru a se „proteja”, fostul lider de la Kremlin, Dmitri Medvedev, a ieșit la rândul său cu un mesaj amenințător.

Dmitri Medvedev, fostul președinte și ex-premier rus, actualmente vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, amenință cu atacuri asupra Europei și SUA, potrivit The Guardian. E vorba despre un mesaj transmis prin intermediul Telegram. Și de amenințări cu atacuri cu rachete hipersonice.

Vor avea loc referendumuri, iar republicile din Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care s-au alăturat va fi întărită semnificativ de forțele armate ruse”, susține acesta.

NATO, avertizată: „Să înțeleagă că Rusia și-a ales propria cale!”

„Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice alte arme rusești, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție. Prin urmare, diverși idioți pensionari cu trese de generali nu trebuie să ne sperie vorbind despre o lovitură a NATO în Crimeea. Rachetele hipersonice este garantat că vor putea atinge obiectivele din Europa și Statele Unite mult mai rapid”, a continuat fostul lider de la Kremlin.

„Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propria cale. Nu există cale de întoarcere”, a mai ținut să transmită Medvedev.

Miercuri, președintele rus Vladimir Putin a susținut că Rusia este pregătită să folosească „toate mijloacele” sale de apărare, inclusiv cele nucleare, pentru a se „proteja”. „Nu este o cacealma”, a avertizat el, după ce a acuzat Occidentul că vrea să „distrugă” Rusia.

Citiți mai multe detalii AICI: PUTIN ANUNȚĂ MOBILIZARE PARȚIALĂ ÎN RUSIA! Care sunt implicațiile și ultimele știri despre războiul din Ucraina!

author avatar
Andrei Coman
1.045 afisari

33 COMENTARII

    • Rusii sunt batausul din curtea scolii care ameninta continuu cu bataia daca nu-i dai 1 leu. Dupa Donbas urmeaza Ripablika Moldova. Tot asa. Cine se baga i-o tragem. Si asa Rusia va ocupa intreaga Europa.

      • Donbasul e motiv de scandal ca are minereuri de litiu care valoreaza trilioane de euro.De Ce ar vrea cineva saracia aia de Moldova plina de curve si mafioti racheti???? Toate razboaiele se dau pentru motive economice petrol resurse etcetera.Asazisii „maldavienski” sunt de fapt rusi cu acte falsificate niciunul nu e cu acte reale

  1. Numai IMBECILII din NATO pot sa nu ia in serios advertizmentul lui Putin si Medvedev. Hegemonia mondiala militara si economica a SUA va duce la „RAZBOI” in Europa daca provocarile militare din Ucraina nazista vor excalada si nu va scapa nici o tara de consecintele dezastruoase ale conflictului,luand in calcul ca se va folosi intreg ARSENALUL NUCLEAR existent. Omenirea care va mai scapa de dezastrul total, va trai in EPOCA de Piatra Animalica. Va fi APOCALIPSA!. NUMAI SUA si RUSIA pot decide azi calea de urmat a omenirii . Cine doreste RAZBOI. mondial generalizat, in aceste zile este un TROGLODIT GROBIAN.

    • Să înțelegem că ori de câte ori poftește Putin și marele popor rus la bunurile și teritoriile unui stat vecin, amenință cu arma nucleară, începe mobilizarea iar restul lumii trebuie să tremure și să accepte aceste mizerii. Oare unde a ajuns omenirea dacă orice derbedeu poate amenința și avea câștig de cauză? Oare în ce valori democratice credem? Oare ce rost mai are ONU și toate alianțele și convențiile internaționale create? Nu pot crede că cel care a scris această opinie este o persoană realistă.

      • Serios?Intreaba-i pe americanii cei puri care propovăduiesc democrația din sculare in culcare.

  2. Bre, ziaristii lu’ peste si comentaci, daca era vorba de independenta zonelor romanesti anexate de ucrainieni ce mama poolii scriati?
    Nu vedeti cit de irational e acest razboi?!
    Ucraina e facuta din bucati, pline de minoritati carora le-a incalcat orice drepturi!
    Polonezii, ungurii, romanii au trebuit sa taca si sa inghita aceste abuzuri, data uite ca minoritatea rusa nu!
    Vin paduchi de peste mari si oceane sa imparta ei lumea dupa bunul plac, fara a cunoste istorie si fara sens!
    Cind au impartit Kososvo a fost OK, cind au impartit Orientul Mijlociu, fara kurzi si Palestinieni a fost Ok… Adica daca iese cum vor ei, e OK, daca nu…
    Iar romanii trebuie mereu sa taca si sa inghita aberati, umilinte, exploatare, etc, etc!
    Ba, mai ridicati-va spinarile si incetati sa mai pupati atita fundurile unora care oricum nu ne da decit picioare in fund!

    • Foarte bine punctat ,dar cine sa facă asta ,trotinetari cu fusta a lui relicva soros ,care încă își cauta genul si umbla robotizati în deriva ,neavând nici un reper suveranist scopul acestui globalism satanic ,este ca lumea sa fie alcătuită din gloate ca vita cu boți în pământ și câțiva lideri care își spun elite

      • Recomand sa cititi cartea „Practiacal Idealism” scrisa de Richard Coudenhove-Kalergi.
        Planul lui era globalismul, cu distrugerea suveranitatii, cilturi, crestinismului, familiei si a oricarei ordini sociale.
        „Noua nobilime” ar fi formata din elite politice si financiare, cu un strat subtire de „professinals”. restul gloate exploatate. rasa alba disparuta in mariaje interasiale mai mult sau mai putin fortate.
        cartea sta trebuie citita obligatorie de orice indivis in ziua de azi. Numai asa vom intelege cu totii spre ce suntem minati de acesti globalisti.
        Basca ca Johannis a luat „Premiul Kalergi” pt. „marea sa viziune europeana”, in timp ce romanul de rind nu-si poate plati factura, iar resursele tarii, de la gaze la pamint agricol si mincare se scurg spre profituri externalizate! Ne-a vindut la bucata in pandemie sa stam in genunchi ca sclavii la sparanghelul german, in timp ce nemtii stateau in case sa se protejeje de virusi!
        Gunoaiele astea trebuie indepartate rapid de la cirma acestei tari! Un popor decent i-ar fi pus capul in par de mult!

        • Sofia delirezi. Ddrogurile si/ sau bautura dauneaza grav sanatatii. Oricum nu esti singura cu probleme psihice care comenteaza la National. Si cei fara educatie cauta sa se bage in seama

    • Tot asa zicea Iliescu in89. Veniti sa aparati televiziunea….bla blaaaaa..bla blaaaaa.Si i-au impuscat securistii ca pe iepuri…Oi fi si tu cu ceva creieri in cap???Cum vrei sa schimbi ceva te impusca astia ca pe copiii din89…sau esti vreo diversionista dinaia Soros portokalie inteleasa cu ursul

      • Sveikule,

        Singurul lucru despre tine e acela ca nici macar nu ai umorul lu’ Sveik!
        Balega totala!

        Iti repet: daca era vorba de romanii din Bucovina, tot asa ziceau: „Cum sa facem?”
        Prostea, am ajuns sa stam in genunchi pina si in fata ucrainienilor care au omorit femei si copii la Fantina Alba si urla ca noi i-am ocupat!
        Sper sa vad Ukakaraina ciopirtita in bucati asa cum au facut cu teritoriile noastre, ale Poloniei, slovacilor si ungurilor! Amin!

        • Sofia, sti tu ceva dar la Fantana Alba romanii au fost impuscati de bolsevicii, care au urmasi demni de nemernicia lor in zilele noastre. Sofia chiar esti crestin – ortodoxa, chiar nu ai frica de DUMNEZEU cand scrii asemene blestematii ?

  3. Pentru ce au facut romanilor in Bucovina, dar nu numai, jegurile de ukrani nu merita nimic : Indiferenta Totala! Canalul Bastroe, insula serpilor, haituirea romanilor zeci de ani etc
    Sclavul de aurescu si aia din servicii vanduti lui soros cia etc sa le suga la ukrani ce vor ei, romanii nu vor sta sclavi in fata cotropitorilor!

  4. Nu sunt ” sofia ” , sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , am fost cu peruca la coafor , m-am rimelat si fardat strident , mi-am pus fustita mini rosie , pantofiorii cu toc cui si cercei mari belciug si astept clientii sub pasarela garii Tiraspol . Am uitat sa-mi rad mustata si sa ma epilez pi hulube , mierje si asa , sunt mai siexy ……hihihihihihihi

  5. Masacrul de la Fantana Alba a fost comis de Ukraineni sub Comanda Colonelului Ponticiuck .

        • Bravo…asa este Stalin”omul de fier”era de fapt georgian Djugashvili e numele real.URSS era compusa din multe tari inclusiv Ucraina e tot inventia lui Stalin care a lipit tot felul de teritorii cucerite de la alte tari.Rusii practic se cearta cu englezii pe creatia lui Stalin si a URSS.Un fel de casa de nebuni a ajuns omenirea asta politicienii sunt toti teleghidati marionete

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger