AcasăȘTIRI EXTERNEMedvedev anunță următoarea țintă din Ucraina a Rusiei: Zelenski!

Medvedev anunță următoarea țintă din Ucraina a Rusiei: Zelenski!

dmitri medvedevMedvedev amenință din nou, după atacurile din Ucraina. Zelenski, ținta Kremlinului!

Dmitri Medvedev a scris luni, 10 octombrie, un mesaj pe Telegram, în care susține că bombardamentele rusești asupra orașelor ucrainene reprezintă „doar primul episod”.

Fostul președinte al Rusiei spune că e necesară înlăturarea regimului de la Kiev.

Rusia vrea înlăturarea regimului Zelenski

„Statul ucrainean, în actuala configurație, cu regimul politic nazist, va reprezenta o amenințare directă și evidentă pentru Rusia. Din acest motiv, dincolo de apărarea oamenilor noștri și a granițelor țării noastre, obiectivele acțiunilor noastre viitoare, din punctul meu de vedere, trebuie să fie demontarea completă a regimului politic al Ucrainei”, a scris Medvedev, potrivit presei din Rusia.

Despre atacurile rusești asupra Ucrainei, Medvedev a scris că sunt „primul episod”. „Vor mai urma și altele”, spune fostul președinte rus. Mai multe explozii au zguduit luni dimineaţă zona centrală a capitalei ucrainene Kiev.

Medvedev, pe lista persoanelor date în urmărire la Kiev

Fostul președinte și premier rus Dmitri Medvedev se află de mai bine de jumătate de an pe lista persoanelor căutate întocmită de oficialii ucraineni din domeniul securității, a anunțat luni Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), potrivit Reuters.

Majoritatea membrilor Consiliului de Securitate al Rusiei se află pe lista de urmăriți a Ministerului de Interne al Ucrainei.

author avatar
Andreea Vlad