AcasăȘTIRI EXTERNEMedicii italieni au luat o decizie urgentă în cazul lui Papa Francisc....

Medicii italieni au luat o decizie urgentă în cazul lui Papa Francisc. Anunţul ce a pus o lume pe jar!

papa-franciscMedicii italieni au luat o decizie urgentă în cazul lui Papa Francisc. Anunţul ce a pus o lume pe jar!

Papa Francisc a încheiat tratamentul post-chirurgical, însă va rămâne internat alte câteva zile pentru ”optimizarea tratamentului său medicamentos”, a anunţat luni Vaticanul.

La momentul la care Papa a fost internat, la data de 4 iulie, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unei porţiuni de colon, Vaticanul a anunţat că va rămâne în spital aproximativ şapte zile, cu excepţia situaţiei în care ar apărea anumite complicaţii.

Papa a vizitat copiii şi alţi pacienţi

Preasfinţia Sa, Papa Francisc, a petrecut o zi liniştită (duminică) şi şi-a încheiat parcursul postoperator”‘, a anunţat purtătorul de cuvânt, Matteo Bruni, în declaraţia sa zilnică cu privire la starea suveranului pontif.

În vederea optimizării tratamentului său medicamentos şi a terapiei de recuperare medicală, Sfântul Părinte va rămâne internat încă câteva zile‘”, a spus el în declaraţia în limba italiană.

Bruni a precizat că, înainte ca papa să apară în public, duminică, ieşind la un balcon al spitalului Gemelli din Roma pentru a rosti tradiţionala rugăciune „Angelus” în faţa a sute de credincioşi, a efectuat o vizită la secţia de oncologie pediatrică din apropiere, unii dintre copiii internaţi însoţindu-l la balcon şi stând alături de el.

Papa Francisc, operat la colon la 4 iulie, ”şi-a încheiat faza post-operatorie chirurgicală” a tratamentului, se precizează în buletinul zilnic de sănătate. El îşi continuă însă convalescenţa la Spitalul Gemelli, la Roma.

author avatar
Andrei Ștefan
557 afisari

3 COMENTARII

  1. Optimizarea in cazul komunistului drakului de la Vatican inseamna in limbaj de lemn ca sunt ceva sanse sa dea coltul batranul ala ordinar de fariseu tampit !! Sper sa mori de virusul chinezesc, bai Bergoglio, bai tarfa globalistilor !! Covid Macht Frei 🙂

  2. Sa moara mamuku daca yo sunt sanatos la dibla , am ajuns o tarfa stalinista , un fariseu tampit ce vinde iluzii in boschetii din spatele garii Tiraspol , doar o infuzie de Lampda ma absolva de pacate . Covid Mach Frei !

  3. trebuie adus un iezuit mai tanar sa duca treaba la bun sfarsit !!!!! niste rahati ca si popii nostri care ar trebui pusi la prasit in mijlocul zilei !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger