AcasăȘTIRI EXTERNEMăsuri incredibile luate în Vest din cauza valului de căldură. În Germania,...

Măsuri incredibile luate în Vest din cauza valului de căldură. În Germania, riști o amendă de 100.000 euro dacă faci asta!

Măsuri incredibile luate în Vest din cauza valului de căldură. În Germania, riști o amendă de 100.000 euro dacă faci asta! (sursa foto: realitatea.net)

Valul de căldură ce afectează unele zone din Europa a provocat disconfort la nivelul populației, temperaturile resimțite fiind ridicate.

În unele cazuri, valul de căldură și lipsa ploilor au dus la producerea unor incendii de vegetație. Din cauza secetei, în Germania s-au luat decizii ferme.

Locuitorii riscă o amendă de 100.000 euro dacă fac asta”

În districtul Vogelsberg, din Hesse, de exemplu, de luni locuitorii nu mai au voie să folosească apa din râuri, pârâuri sau lacuri pentru irigarea spațiilor verzi, potrivit allnewspress.com. Și asta pentru că nivelul scăzut al precipitațiilor a făcut ca nivelul apei să scadă. Drept urmare, s-a ajuns la astfel de măsuri restrictive. Cei care încalcă această decizie riscă amenzi de până la 100.000 de euro.

Nu doar Germania se luptă cu valul de căldură neobișnuit pentru această perioadă a anului. Și în Franța temperaturile sunt ridicate. Acolo serviciul de meteorologie a făcut referire la cel mai timpuriu val de căldură din 1947 încoace.

Și în Spania au fost probleme din cauza incendiilor de pădure, care au devastat aproape 20.000 de hectare de teren în zona montană Sierra de la Culebra, din nord-vestul țării.

author avatar
Andrei Coman
1.151 afisari

10 COMENTARII

  1. De ce sacrifică spațiile verzi? NU SUNT ȘI ELE COMPONENTE ALE NATURII???

    SĂ SE SPELE MAI PUȚIN, SĂ FOLOSEASCĂ MAI DELOC AERUL CONDIȚIONAT, SĂ TRAGĂ APA LA CLOSET O DATĂ PE ZI….

  2. E pola asta-i vrajeala cum sa nu folosesc apa din rauri? Marsh mah. Acu e seceta, la toamna o sa fie ploaie se umple raul al loc.

  3. Azi apa, la iarna gazul si curentul si o sa plângeți dupa Ceaușescu cu tot cu m ue

  4. Bai Olaf, bai nazistule imputit, taie-le la drogatii tai de nemtalai toata apa, cel mai bine e sa le dai voie sa se spele la kurkubeu numai 1 data pe saptamana, sa se simta si ei bine, acum vara la 35 de grade Celsius, in paradisul din iadul komunist-globalist !! Ha ha ha 🙂 Bai, si taie-le si curentul, ca nu merita sa il consume, oricum sunt in plus !!

  5. Desteapta masura. Tocmai neudarea este un factor care poate duce la incendii de vegetatie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger