AcasăȘTIRI EXTERNEMașinile Tesla iau foc chiar și după ce sunt distruse. Bateriile lui...

Mașinile Tesla iau foc chiar și după ce sunt distruse. Bateriile lui Elon Musk, imposibil de stins – VIDEO

Mașinile Tesla iau foc chiar și după ce sunt distruse. Bateriile lui Elon Musk, imposibil de stins - VIDEO / Foto: Twitter

Pompierii din Sacramento (SUA) au intervenit recent la un incendiu care a izbucnit la bateria unei mașini Tesla, într-un depozit de vechituri. Mașina electrică, implicată într-un accident cu trei săptămâni mai devreme, a luat foc dintr-un motiv necunoscut.

O mașină electrică Tesla Model S a luat foc dintr-un motiv necunoscut în urmă cu câteva zile, la un depozit de vechituri din SUA. Cu trei săptămâni mai devreme, mașina a fost distrusă într-un accident rutier. Departamentul de pompieri din Sacramento a postat pe contul său de Twitter o înregistrare video a incendiului.

Au scufundat-o într-o groapă cu apă

 

Pompierii spun că le-a fost greu să stingă flăcările. Bateria Tesla se supraîncălzea și continua să reaprindă focul în ciuda eforturilor lor. În cele din urmă au săpat o groapă în care au pus mașina înainte de a umple groapa cu apă.

Nu s-au înregistrat răniți, a relatat NBC într-un articol preluat de Capital. Pompierii din Sacramento au declarat că a fost prima dată când au intervenit la un incendiu la o Tesla. Nu este însă prima dată când o mașină a producătorului american ia foc. În iunie 2021, o Tesla Model S „Plaid” nou-nouță a luat foc în Pennsylvania, cu șoferul la volan. Din fericire, șoferul a reușit să scape din mașină.

author avatar
Tudor Borcea
764 afisari

1 COMENTARIU

  1. elon musck o gogorita umflata de publicitate! cand se va sparge il veti gasi facand jucarii ptr copii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger