AcasăȘTIRI EXTERNEMasacru! Tragedie uriaşă la nivel mondial! 53 de morţi, găsiţi în submarinul...

Masacru! Tragedie uriaşă la nivel mondial! 53 de morţi, găsiţi în submarinul din Indonezia! (VIDEO)

submarin indoneziaMasacru! Tragedie uriaşă la nivel mondial! 53 de morţi, găsiţi în submarinul din Indonezia!

Submarinul dispărut din Indonezia a fost găsit scufundat în Marea Bali, iar cei 53 de membri ai echipajului au fost declaraţi morţi cu toţii.

Forțele terestre și marina au schimbat statutul submarinului KRI Nanggala 402 de la dispărut în scufundat. Toţi indonezienii ne exprimăm profundele regrete pentru această tragedie, în special pentru familiile echipajului de pe submarin”, a declarat preşedintele Indoneziei, Joko Widodo.

Submarinul a dispărut în 23 aprilie

Submarinul KRI Nanggala 402 a dispărut în 23 aprilie și a declanșat o amplă operațiune internațională de căutare și salvare. La o zi distanţă, echipele de căutare din Indonezia au găsit resturi ale submarinului.

Nava a fost găsită la aproximativ 800 de metri adâncime, dincolo de raza de supraveţuire a submarinului Nanggala.

De ce a naufragiat submarinul?

Marina indoneziană a anunțat că o pată de petrol descoperită în zona unde submarinul ar fi coborât în adâncuri indică o posibilă defecțiune la rezervorul de combustibil, dar ar putea fi și un semnal transmis de echipaj.

Submarinul este unul dintre cele cinci operate de Marina idoneziană. Indonezia a cerut imediat ajutor de la Australia și Singapore pentru a-l găsi.

Dar, din nefericire, epava submarinului din Indonezia, dispărut de miercuri, a fost găsită pe fundul mării și toți cei 53 de membri ai echipajului au fost reperaţi decedaţi.

 

author avatar
Andrei Ștefan
724 afisari

1 COMENTARIU

  1. Apropo, de titlu. Domnul redactor Andrei Stefan a prezentat la angajare o adeverinta (des folosita azi) ??? DEX -ul daca-l intreba, titlul nu-l mai „masacra”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger