AcasăȘTIRI EXTERNEMasacru la supermarket. Zece morți, în urma unui atac armat - VIDEO

Masacru la supermarket. Zece morți, în urma unui atac armat – VIDEO

atac armatMasacru la supermarket. Zece morți, în urma unui atac armat - VIDEO

Un nou atac armat, soldat cu morți, cutremură Statele Unite. Zece persoane, inclusiv un poliţist, au fost ucise, luni, de un bărbat care a deschis focul într-un supermarket din Colorado. Suspectul a fost reținut, acesta fiind rănit de oamenii legii în schimbul de focuri.

Tragedia din Colorado a avut loc la mai puțin de o săptămână după ce opt persoane au fost ucise în trei schimburi de focuri petrecute în saloane de masaj din Atlanta şi dintr-un oraş din apropiere, potrivit CNN.

Din păcate, nu este cunoscut motivul atacului, care s-a produs în jurul orei 3 după-amiază, la un supermarket din Boulder, statul Colorado, la 45 de kilometri nord-vest de Denver.

Cumpărătorii şi angajaţii speriaţi au încercat să se adăpostească în timp ce numeroşi poliţişti au împânzit zona, situată nu foarte departe de campusul Universităţii Colorado.

Guvernatorul statului Colorado, Jared Polis, a declarat că statul său deplânge „uciderea fără sens” a 10 persoane. Printre victime s-a aflat şi poliţistul Eric Talley, de 51 de ani, un veteran al poliţiei locale, primul care a ajuns la locul atacului armat.

Conform poliţiei, atacatorul pare că este singurul dintre cei răniţi grav în acest incident care a supravieţuit. Numele său nu a fost făcut public. De asemenea, nu se știe nici ce tip de armă a fost utilizată sau dacă suspectul purta echipament militar.

Din imaginile publicate de presa americană, se vede un bărbat la bustul gol luat pe sus de polițiști din supermarket. Bărbatului îi curgea sânge pe braț și pe piciorul drept, în timp ce doi ofițeri l-au escortat într-o ambulanță.

author avatar
Andreea Vlad
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger